Πρόσωπα της Παρασκευής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις πρώτες εννέα ταινίες του φετινού διαγωνιστικού του τμήματος ανακοίνωσε το Φεστιβάλ Βερολίνου (7-17/2). Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι νέες δουλειές από τον Φατίχ Ακίν (φωτ) και τον Γάλλο Φρανσουά Οζόν. Οπως, δε, ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, στην επιτροπή που θα επιλέξει τον νικητή της φετινής Χρυσής Αρκτου θα προεδρεύσει η Ζιλιέτ Μπινός.

(…) Πρωτοφανή ακόμη και για τα δεδομένα των πιο «στεγανοποιημένων» παραγωγών του Χόλιγουντ είναι τα μέτρα που λαμβάνονται για το τρίτο και τελευταίο μέρος της νέας τριλογίας του «Πολέμου των Αστρων». Οπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ηθοποιός Μαρκ Χάμιλ, οι συμμετέχοντες δεν επιτρέπεται καν να κρατήσουν το σενάριο στην κατοχή τους. Αντιθέτως, ένα μέλος της παραγωγής παραδίδει το γραπτό κείμενο και περιμένει (!) έως ότου το διαβάσει ο εκάστοτε ηθοποιός, για να το πάρει πίσω. Ακρα μυστικότητα.

(…) Κατηγορούμενη για… σατανισμό βρίσκεται η Σελίν Ντιόν, τουλάχιστον σύμφωνα με τον καθολικό ιεράρχη της Πενσιλβάνια, Τζον Εσεφ, ο οποίος σε πρόσφατη τοποθέτησή του επιτέθηκε στη δημοφιλή τραγουδίστρια. Αφορμή στάθηκε η καινούργια σειρά παιδικού ρουχισμού την οποία λανσάρει η σταρ που δεν προβλέπει (σκόπιμα) τους παραδοσιακούς διαχωρισμούς ανάμεσα στα φύλα. Αυτή, βέβαια, η σύγχυση των φύλων αποτελεί γνωστό σημάδι της τέχνης του «ακατoνόμαστου»…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή