Η αντίδραση του Αλ. Τσίπρα στην ένταση που δημιουργήθηκε κατά την ομιλία του (βίντεο)

Η αντίδραση του Αλ. Τσίπρα στην ένταση που δημιουργήθηκε κατά την ομιλία του (βίντεο)

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως «απόδειξη ότι μόνο σε μία δημοκρατική συγκέντρωση μπορούν να προσέλθουν και όσοι διαφωνούν», αντιμετώπισε το μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας.

Το περιστατικό συνέβη στην αρχή της ομιλίας του και σε στιγμή που ο κ. Τσίπρας αναφερόταν σε παλαιότερη εξαγγελία του.

Στο σημείο μερίδα των συγκεντρωμένων αντέδρασαν με αποδοκιμασίες, σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον κάποιου πολίτη που επιχείρησε να διακόψει  την ομιλία του πρωθυπουργού, τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή».

Η αντίδραση του κ. Τσίπρα ήταν η εξής: 

«Φίλες και φίλοι, πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτή είναι η απτή απόδειξη ότι μόνο σε μία δημοκρατική συγκέντρωση,  μίας δημοκρατικής δύναμης, μπορούν να έχουν το θάρρος να έρθουν κάποιοι με διαφορετική άποψη  Πείτε μου εσείς που αλλού θα μπορούσε να συμβεί αυτό, στις συγκεντρώσεις της ακροδεξιάς, του μίσους και της μισαλλοδοξίας;» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε:

«Εδώ μπορούν να ρθουν γιατί ξέρουν ότι εδώ είμαστε δημοκράτες πολίτες, με παράδοση στο διάλογο, την αντιπαράθεση των απόψεων. Αλλά γνωρίζουν ότι εδώ χτυπά η καρδιά της δημοκρατίας, εδώ χτυπάει η καρδιά του ζωντανού διαλόγου».   

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή