Μ. Γιαννάκου: Μόνο όλοι μαζί μπορούμε

Μ. Γιαννάκου: Μόνο όλοι μαζί μπορούμε

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ, τόνισε πως είμαστε σε μια εποχή με αβέβαιο μέλλον και πως μόνη μας ελπίδα είναι ότι είμαστε στην Ευρώπη.

«Έχουμε ταυτίσει το μέλλον μας με την Ευρώπη. Και η Γερμανία δεν είναι τίποτα σπουδαίο χωρίς αυτό τον περίγυρο», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Η παράταξη μας μέσω της ιδρυτικής της διακήρυξης είναι κόμμα με λαϊκό και φιλελεύθερο χαρακτήρα. Η παράταξη μας είναι εθνική, γιατί βάζει πάνω από τα συμφέροντα του κόμματος τα εθνικά συμφέροντα. Αυτές οι τρεις αρχές είναι ζωντανές στο δικό μας χώρο. Γι' αυτό δεν καταστράφηκε το κόμμα μας από την οικονομική κρίση».

Η κα Γιαννάκου συμπλήρωσε: «Συνήθως δεν κολακεύω αρχηγούς, αλλά ο Κυριάκος έχει δύναμη, χαρακτήρα, γνώση όλων των θεμάτων και είναι η ηγεσία που μας χρειάζεται σήμερα.

Τόνισε, επίσης, ότι έχει σημασία η ενότητα γιατί, όπως είπε, μόνο όλοι μαζί μπορούμε.

«Σας καλώ με την ιδιότητα του ιδρυτικού μέλους της ΟΝΝΕΔ να προχωρήσουμε μαζί αυτό το δρόμο. Να εφαρμόσουμε όσα έχουμε υποσχεθεί. Να στηρίξουμε την ηγεσία και να αλλάξουμε τα πράγματα. Να αλλάξουμε το μέλλον του τόπου. Να βάλουμε την πατρίδα μας στη θέση που της αξίζει στο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Ζήτω η ΝΔ», κατέληξε στην ομιλία της η πρώην υπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή