«Σκωτσέζικο ντους» στον Παναθηναϊκό

«Σκωτσέζικο ντους» στον Παναθηναϊκό

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ονόματα μπαίνουν, ονόματα βγαίνουν από το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού, με το πρόσημο να παραμένει αρνητικό παρότι μετά τον Κουλιμπαλί μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα και ο Μουνιέ.

Οι τραυματισμοί των Μακέντα, Κουρμπέλη θεωρούνται μεγάλο πλήγμα, διότι είναι απαραίτητοι για την καλή ισορροπία της ομάδας όχι μόνο λόγω της αγωνιστικής αξίας τους, αλλά και της πολύ μεγαλύτερης εμπειρίας τους σε σχέση με τους περισσότερους συμπαίκτες τους. Ο Μακέντα υπέστη διάστρεμμα β΄ βαθμού στο ματς με τον Ατρόμητο και ξεκίνησε εντατική θεραπεία για να προλάβει τον σαββατιάτικο αγώνα στο Αγρίνιο, κάτι που θεωρείται δύσκολο.

Τον ίδιο στόχο και τις ίδιες δυσκολίες έχει και ο Κουρμπέλης. Δεν έπαιξε εναντίον του Ατρομήτου λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και θα είναι πολύ προσεκτικός όλη την εβδομάδα για να μη ρισκάρει μια επιδείνωση που ίσως τον αφήσει για μεγάλο διάστημα εκτός. Οι ελπίδες, πάντως, να παίξει το Σάββατο με τον Παναιτωλικό είναι περισσότερες απ’ αυτές του Μακέντα.

Ο Μουνιέ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, επτά εβδομάδες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη του έσω πλαγίου συνδέσμου) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για τρεις εβδομάδες φορούσε ειδική μπότα ακινητοποίησης και το περασμένο Σάββατο ακολούθησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα, χωρίς ενοχλήσεις. Στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε σε πιο έντονους ρυθμούς χωρίς να νιώσει πρόβλημα, όπως και ο Κουλιμπαλί ο οποίος από την Παρασκευή γυμνάστηκε κανονικά έπειτα από ένα μήνα απουσίας.

Λόγω της μεγάλης αποχής τους, λογικά δεν θα υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ακόμα και αν βγάλουν χωρίς πρόβλημα όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψουν μετά τις γιορτές, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου.

• Δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να βρει συμβιβαστική λύση με τον Ρινάλντι και η προσφυγή του εκδικάσθηκε χθες έπειτα από σειρά αναβολών. Ο Αργεντινός επιθετικός ζητεί άλλες 620.000 ευρώ πέραν των περίπου 200.000 που του έχουν καταβληθεί τμηματικά το τελευταίο διάστημα.

Οι «πράσινοι» δεν αμφισβητούν την οφειλή, ζητούν όμως πολλές δόσεις και μια γρήγορη απόφαση, ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την αδειοδότηση. Η προσφυγή του Ρέι δεν εκδικάστηκε διότι έχει συμφωνήσει σε νέο διακανονισμό και περιμένει τα επίσημα έγγραφα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή