Επίθεση στον Π. Καμμμένο και την κυβέρνηση από την Ντόρα Μπακογιάννη

Επίθεση στον Π. Καμμμένο και την κυβέρνηση από την Ντόρα Μπακογιάννη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κατέθεσα μήνυση για ένα άθλιο tweet του κ. Καμμένου που έθιγε την τιμή και την υπόληψή μου. Η Δικαιοσύνη έστειλε χαρτί στη Βουλή για να αρθεί η ασυλία του», είπε η βουλευτής της ΝΔ. «Ήξερα πάντα ότι ο κ. Καμμένος ήταν κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο κ να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας», σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Την ίδια στιγμή άσκησε οξύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα της τρομοκρατίας. Σε αυτή τη χώρα είχαμε ένα κεκτημένο όσον αφορά την πάταξη της τρομοκρατίας που ακυρώθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Εκτός από τον αντιτρομοκρατικό νόμο που είχαμε ψηφίσει υπήρχε σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι πήρε στον τότε υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο και του είπε: «Τι είναι αυτό που κάνετε; Εγκληματείτε».

«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε: «Δεν συμφωνώ με τη λογική του εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης. Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα».

Επίσης η βουλευτής της ΝΔ έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζομένους του ΣΚΑΪ «που δεν τρομοκρατούνται δεν φοβούνται και συνεχίζουν να εργάζονται. Αθλιότητες όσα λένε κάποιοι, ακόμα και στην ΕΡΤ, ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή