Ηχηρή διαφοροποίηση Κοτζιά: «Ναι» στον προϋπολογισμό, όχι στις απόρρητες δαπάνες των υπουργείων

Ηχηρή διαφοροποίηση Κοτζιά: «Ναι» στον προϋπολογισμό, όχι στις απόρρητες δαπάνες των υπουργείων

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Όπως έχω δηλώσει, ψηφίζω σε όλα "ναι" στον προϋπολογισμό, εκτός από τις απόρρητες δαπάνες που δεν περνάνε από τη Βουλή. Έχω ζητήσει από την κυβέρνηση να υιοθετήσει τη θέση, όπως οι απόρρητες δαπάνες του υπουργείου Εξωτερικών, περνάνε από τη Βουλή, να περνάνε όλες από τη Βουλή», δήλωσε κατά την ψηφοφορία του προϋπολογισμού ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοτζιάς είχε παραιτηθεί από υπ. Εξωτερικών τον περασμένο Οκτωβριο ότι αισθάνθηκε θιγμένος από τις επιθέσεις του Πάνου Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο για τα «μυστικά κονδύλια», καθώς ο υπουργός Άμυνας είχε αφήσει αιχμές για κακοδιαχείριση.

Συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών ανέφεραν τότε στην Καθημερινή ότι ο κ. Κοτζιάς «εθίγη τρομερά από τις επιθέσεις του Πάνου Καμμένου, ότι είναι άνθρωπος του Σόρος και ότι «βουτάει» από κονδύλια» καθώς και άλλες παρόμοιου χαρακτήρα επιθέσεις.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή