Στα Χανιά ο Παναθηναϊκός για την 1η θέση του ομίλου

Στα Χανιά ο Παναθηναϊκός για την 1η θέση του ομίλου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατευθείαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έστειλε τον Παναθηναϊκό το ισόπαλο 0-0 στον αγώνα της Ιεράπετρας με τον Παναιτωλικό, αφαιρώντας έτσι κάθε βαθμολογικό ενδιαφέρον από τη σημερινή αναμέτρησή του με τον Κισσαμικό στα Χανιά (15.30, γήπ. Περιβολίων). Και οι δύο έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει μόνο την πρώτη θέση του 3ου ομίλου. Ο Γιώργος Δώνης δεν θεωρεί τον αγώνα αγγαρεία και πήρε στην Κρήτη όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, πλην των Ινσούα, Γιόχανσον και Μαυρομάτη, που τους άφησε στην Αθήνα για να ξεκουραστούν.

Εκτός της αποστολής (19 παίκτες) έμειναν ο τιμωρημένος Δώνης, οι τραυματίες Μακέντα, Κουρμπέλης και οι ανέτοιμοι Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Αλτμαν, ενώ συμπεριλήφθηκε σε αυτήν για πρώτη φορά ο Ηλίας Ηλιάδης από την Κ19. Με απόφαση του Δώνη, ο Κολοβέτσιος θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του (4 κίτρινες) στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με τη Λάρισα.

• Παρελθόν για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Στράτος Σωπήλης. Ενόψει της αναδιάρθρωσης του Δ.Σ. που θα γίνει στη συνεδρίασή του της ερχόμενης Παρασκευής, καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή