Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» ξεκινά το εορταστικό πρόγραμμα με τον τραγουδοποιό Παντελή Αμπαζή, τον ηθοποιό Γεράσιμο Γενατά και καλεσμένο τον Λάκη Παπαδόπουλο. Στις 9 μ.μ. Ζωοδόχου Πηγής και Κιάφας 13.

• Γιορτή με συνταγές από τη Νιγηρία, την Ουκρανία και την Ελλάδα διοργανώνει η Παιδική και Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό. Στις 6 μ.μ. Λάμψα και Τριφυλίας, Αμπελόκηποι.

• Αφήγηση από τη Ρίτα Λυτού δύο λαϊκών παραμυθιών από την Κάρπαθο, «Ελλούι» και «Ο φτωχός και η Κούτσα», σε τοπικό ιδίωμα, με τη συνοδεία μουσικού που παίζει κρουστά. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, Αβέρωφ 16, Καβάλα.

• Το Ινστιτούτο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει αποσπάσματα από το αρχείο του με υλικό από τους Αχιλλέα Απέργη, Γιώργο Ζογγολόπουλο, Χρήστο Καπράλο κ.ά. Από τις 10 π.μ. Βαλαωρίτου 9α.

• Διάλεξη της Χρυσούλας Παλιαδέλη, καθηγήτριας κλασικής αρχαιολογίας ΑΠΘ, με τίτλο: «Τέχνες και πολιτική στα χνάρια του Αλέξανδρου» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στις 7 μ.μ. Μ.Ανδρόνικου 6.

• Ενα μουσικό ταξίδι στη στιχουργική δουλειά του Παρασκευά Καρασούλου με τίτλο «Μικρή πατρίδα» σήμερα και αύριο στο Half Note Jazz Club. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

• Παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου της Κατερίνας Ρωμιοπούλου με τιτλο «Συμβίωση με τον Μινώταυρο. Αναμνήσεις από τη ζωή μιας αρχαιολόγου» και συζήτηση, στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης του συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής». Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή