Αη Βασίλης κάθε μέρα μέσω της αναδοχής παιδιών

Αη Βασίλης κάθε μέρα μέσω της αναδοχής παιδιών

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aν υποθέσουμε ότι ο Αη Βασίλης εκεί στον Βόρειο Πόλο όπου κατοικεί, αυτές τις μέρες ανοίγει τα γράμματα μικρών παιδιών από κάθε γωνιά του πλανήτη, τότε σίγουρα θα βρεθεί μπροστά σε επιθυμίες που μπορεί να τον δυσκολέψουν: Κάποια παιδιά που μένουν σε περιοχές του πλανήτη όπου τίποτα δεν είναι αυτονόητο, επιθυμούν για δώρο να μη φοβούνται, να έχουν κάθε μέρα τροφή, να μπορούν να πηγαίνουν σχολείο.

Τέτοιες επιθυμίες ο άγιος δεν μπορεί να τις εκπληρώσει χωρίς βοήθεια από όλους μας. Αυτές τις γιορτές η Action Aid μας προτείνει να γίνουμε Αη Βασίλης για κάποια παιδιά όλο τον χρόνο, μέσω του προγράμματος αναδοχής, πραγματοποιώντας επιθυμίες που δεν αγοράζονται αλλά μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα.

Η οργάνωση έχει ήδη 100.000 αναδόχους χάρη στους οποίους φέρνει αλλαγές στη ζωή των πιο περιθωριοποιημένων ανθρώπων του πλανήτη όχι προσφέροντας φιλανθρωπία αλλά δίνοντας γνώση και στήριξη, για να μπορούν στη συνέχεια να τα καταφέρουν μόνοι τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι Αγιοι Βασίληδες που δεν εμφανίζονται μόνο μια φορά τον χρόνο αλλά είναι σταθερά εκεί, ενεργοί και ουσιαστικοί, χτίζοντας γέφυρες αλληλεγγύης.

Μέσω της αναδοχής παιδιού μπορείτε να συνδεθείτε με ένα συγκεκριμένο παιδί που ζει σε μία πολύ φτωχή κοινότητα της Αφρικής, της Ασίας ή της Λατινικής Αμερικής και να χτίσετε μαζί του μια σχέση, ενώ ταυτόχρονα βοηθάτε ολόκληρη την κοινότητά του. Στο actionaid.gr/forma/ ή καλώντας στο 801 11 900 800.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή