Με Νίμπουρκ απόψε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Με Νίμπουρκ απόψε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την όγδοη νίκη της σε εννέα παιχνίδια ψάχνει η ΑΕΚ σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ, καθώς υποδέχεται τη Νίμπουρκ για τον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του γκρουπ (7-1), διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα του ομίλου, ενώ η ομάδα της Τσεχίας βρίσκεται στην τελευταία θέση (2-6), με τη χειρότερη άμυνα του ομίλου. Στο παιχνίδι της Τσεχίας, η ΑΕΚ είχε φύγει νικήτρια με 93-94 έπειτα από ένα δραματικό φινάλε δύο παρατάσεων.

Για τον συγκεκριμένο λόγο λοιπόν, ο προπονητής της ΑΕΚ Λούκα Μπάνκι τόνισε πως δεν θα είναι εύκολος αγώνας: «Γνωρίζουμε ότι παρά το κακό ρεκόρ που έχει η Νίμπουρκ, είναι μία επικίνδυνη ομάδα και αυτό το απέδειξε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Επίσης, η προϊστορία έχει αποδείξει πόσο απρόβλεπτες είναι οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Περιμένουμε μια ομάδα που θα αγωνιστεί χωρίς πίεση, με ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό στυλ και με πολλούς παίκτες που έχουν υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Η Νίμπουρκ ενισχύθηκε τελευταία και θα έχει διαφορετική εικόνα από τον αγώνα της Τσεχίας. Πρέπει να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας, ώστε να προσεγγίσουν με ιδιαίτερη προσοχή τον αγώνα. Δεν θα είναι εύκολος, θα χρειαστούμε μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη».

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για το σύνθημα «είναι τρελός ο Ιταλός» από την Cosmote TV και όπως παραδέχθηκε, περιμένει να το ακούσει και στις εξέδρες της ΑΕΚ: «Το τρελός στην Ιταλία δεν είναι κάτι τόσο θετικό, δεν μπορούμε να είμαστε τόσο περήφανοι, έτσι όμως φώναζαν οι οπαδοί του Αρη τον Μάριο Μπόνι. Συνεπώς, μίλησα μαζί του και πριν από το παιχνίδι με τον Αρη. Εύχομαι να με φωνάξουν και εμένα “τρελό”, αν λειτουργεί έτσι το πράγμα στην Ελλάδα».

Χθες το βράδυ, η αντίπαλος της ΑΕΚ για την πρώτη θέση του ομίλου, Χάποελ Ιερουσαλήμ, έφυγε νικήτρια από τη Λιθουανία, καθώς επικράτησε της Λιετκαμπέλις με 70-97. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ πραγματοποίησε θετική εμφάνιση, καθώς ευστόχησε σε πέντε τρίποντα, σκοράροντας εντέλει 19 πόντους. Ο γιος του Ντέιβιντ Μπλατ, Ταμίρ είχε εξίσου θετική παρουσία, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους και οκτώ ασίστ.

• Ο αγώνας του Προμηθέα με τη Ολύμπια Λουμπλιάνας και του ΠΑΟΚ με τη Βόννη τελείωσε μετά την ολοκλήρωση της έκδοσης της «Κ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή