Χριστούγεννα… καιρός για βιβλία!

Χριστούγεννα… καιρός για βιβλία!

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέρες Χριστουγέννων, μέρες χαλάρωσης, μέρες ανάγνωσης. Μοναδική ευκαιρία να δωρίσεις στον εαυτό σου, αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα ένα βιβλίο (ή και περισσότερα). Και εάν φοβάσαι μήπως χαθείς στον τεράστιο όγκο των νέων κυκλοφοριών που την εποχή αυτή "κατακλύζουν" τα ράφια, εμείς είμαστε εδώ. Θα σε βοηθήσουμε να βρεις το ιδανικό ανάγνωσμα, επιλέγοντας κάποιους τίτλους για όλα τα γούστα μέσα από την τεράστια βιβλιοθήκη του Public. Ας ξεκινήσουμε, το όμορφο ταξίδι στην ανάγνωση…

Η υπογραφή της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ αποτελεί "σφραγίδα ποιότητας" για μικρούς και μεγάλους. Το "Φανταστικά ζώα 2: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ" είναι το δεύτερο κατά σειρά σενάριο στη σειρά των 5 ταινιών και είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του υπέροχου ταξιδιού στον κόσμο της μαγείας που ξεκίνησε με το επιτυχημένο "Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται".

Χειμώνας, πάπλωμα και λίγος ποιοτικός τρόμος πάνε μαζί. Και ποιος άλλος πλην του Βασιλιά Στίβεν Κινγκ μπορεί να εγγυηθεί τις απαραίτητες… ανατριχίλες; Κάνε δώρο στον εαυτό σου ή στους φίλους σου τη συλλεκτική πολυτελή "Κασετίνα: The outsider-Ό ξένος, Εξύψωση και Ωραίες κοιμωμένες", με τρία νέα βιβλία του Stephen King, τα οποία μεταφράζονται και κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η μεγάλη Κυρία του μυστηρίου Αγκάθα Κρίστι παραμένει πάντα επίκαιρη και δημοφιλής. Οι εξαιρετικά καλαίσθητες επανεκδόσεις αγαπημένων τίτλων όπως "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές", "Ο Πουαρό ερευνά", "Και δεν έμεινε κανένας", μεταξύ άλλων, είναι ένα απαραίτητο δώρο.

Το έργο του Τολστόι είναι διαχρονικό και γι' αυτό ανεπανάληπτο. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και στους άλλους να τον ανακαλύψουν, μέσα από μια κορυφαία στιγμή του. Η "Οικογενειακή ευτυχία" είναι το αριστουργηματικό πορτρέτο της συναισθηματικής εξέλιξης μιας γυναίκας και η ανατομία ενός γάμου.

Ο άνθρωπος και το όραμά του, ο άντρας πίσω από τον μύθο. Στο "Elon Musk", ο δημοσιογράφος Άσλι Βανς ξεδιπλώνει σε όλο το εύρος της τη ζωή και το έργο μιας ιδιοφυΐας. Ένα βιβλίο-έμπνευση, για τις δυνατότητες του μέλλοντος.

Το "Σιντάρτα" είναι ένα βιβλίο για νέους κάθε ηλικίας. Από τις κορυφαίες στιγμές του Έρμαν Έσσε, σε νέα συλλεκτική επανέκδοση, παραμένει ένας παθιασμένος ύμνος της ατομικότητας και της πνευματικής ανεξαρτησίας.

"Το χαμόγελο του δράκου" είναι το νέο βιβλίο της Αλκυόνης Παπαδάκη. Ένα λυρικό μυθιστόρημα για την αέναη αναμέτρηση μάνας και κόρης, αλλά και τον έρωτα. Το συστήνουμε για ρομαντικές χριστουγεννιάτικες βραδιές.

Και επειδή δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς ποιοτικό φαγητό, στο "Η δική μου ελληνική κουζίνα" θα βρείτε τις 260 καλύτερες ελληνικές συνταγές του Άκη Πετρετζίκη. Ο απόλυτος οδηγός γεύσης για όλη την οικογένεια για την ελληνική, παραδοσιακή, "μαμαδίστικη" κουζίνα, με συνταγές που συνθέτουν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα βιβλία μαγειρικής.

Φυσικά το ταξίδι της γνώσης και της ψυχαγωγίας δεν σταματάει εδώ, σε αυτές μόνο τις επιλογές. Χιλιάδες ακόμα τίτλοι σας περιμένουν να τους δείτε και να τους ξεφυλλίσετε από κοντά. Πού αλλού; Σε ένα κατάστημα Public!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή