Ελεύθερος με εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ο Μ. Σάλλας

Ελεύθερος με εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ο Μ. Σάλλας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χρηματική εγγύηση 120.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για υπόθεση ακινήτων, στην οποία ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ η τράπεζα με έγγραφό της έχει δηλώσει στις δικαστικές αρχές ότι δεν υπέστη ζημία.

Η απολογία του Μιχάλη Σάλλα αφορούσε δύο δικογραφίες για το αδίκημα της απιστίας σχετικά με αγοραπωλησίες πέντε ακινήτων, οι οποίες, κατά το κατηγορητήριο, έγιναν από την τράπεζα σε υψηλότερες τιμές από την πραγματική τους αξία, ενώ η δεύτερη αφορά αγορές μετοχών εταιρειών που είχαν σχέση με τα εν λόγω ακίνητα προκαλώντας, κατά το κατηγορητήριο, ζημία έξι εκατ. ευρώ.

Εκτός από τον Μιχάλη Σάλλα στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενοι ήταν και άλλα τραπεζικά στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο Θεόδωρος Πανταλάκης, στον οποίο επίσης επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ, ενώ σε άλλους οι δικαστικές αρχές επέβαλαν ανάλογους περιοριστικούς όρους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή