COSMOTE: Αλλαγές στα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις λόγω των αυξημένων αναγκών σε MB και υπηρεσίες roaming

COSMOTE: Αλλαγές στα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις λόγω των αυξημένων αναγκών σε MB και υπηρεσίες roaming

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικά εμπλουτισμένα σε ΜΒ, χρόνο ομιλίας αλλά και υπηρεσίες περιαγωγής είναι τα νέα προγράμματα κινητής COSMOTE Business Mobile, τα οποία προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ενσωματωμένη αξία στον επαγγελματία.

Οι αλλαγές στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, έρχονται ως απάντηση στην αυξημένη χρήση δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο, που κάνουν οι επαγγελματίες.

Η κίνηση δεδομένων μέσα από το δίκτυο της COSMOTE, σύμφωνα με τα στοιχεία που διέθεσε η εταιρεία, έχει πενταπλασιαστεί την τελευταία πενταετία και φέτος αναμένεται να φτάσει τα 5,6 petabytes, όπως φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα.

COSMOTE: Αλλαγές στα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις λόγω των αυξημένων αναγκών σε MB και υπηρεσίες roaming-1

Παράλληλα, έχει αυξηθεί και η χρήση υπηρεσιών φωνής και δεδομένων στο εξωτερικό, από τους εταιρικούς χρήστες. Είναι χαρακτηριστικό πως από το 2014 η κίνηση δεδομένων μέσω δικτύου κινητής (mobile data) σε χώρες της ΕΕ, αυξήθηκε κατά 2481%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για χρήση σε χώρες εκτός ΕΕ ανέρχεται στο 1657%. Επιπλέον, η χρήση υπηρεσιών φωνής σε χώρες της ΕΕ έχει διπλασιαστεί, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία κίνησης της εταιρείας.

Τα νέα προγράμματα για τους επαγγελματίες  

Ειδικότερα, η νέα σειρά προγραμμάτων κινητής για επαγγελματίες, COSMOTE Business Mobile, προσφέρει περισσότερα MB, που σε κάποια προγράμματα είναι έως και διπλάσια για χρήση Internet από το κινητό και έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα.

Παράλληλα, η COSMOTE εμπλουτίζει συνολικά τις παροχές (χρόνο ομιλίας, MB, SMS) των προγραμμάτων της, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα προγράμματα κινητής COSMOTE Business Mobile, διατίθενται σε πέντε επιλογές: Small, Medium, Large, Gold & Platinum. Τα νέα προγράμματα προσφέρουν έως 30GB Internet, έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την ΕΕ, έως 1.000 λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής, καθώς και δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός Ε.Ε., μέσω της υπηρεσίας Travel Pass. Επιπλέον, η COSMOTE με τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile προσφέρει περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων για μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Στο δίκτυο της COSMOTE, οι συνδρομητές έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων MB τους ανά πάσα στιγμή με την αποκλειστική και δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet, η οποία εξασφαλίζει ότι όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data. Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι χρήστες προστατεύονται από μη επιθυμητές χρεώσεις, ενώ μπορούν να αγοράσουν επιπλέον πακέτα data σε προνομιακές τιμές εφόσον το επιθυμούν.

Την ίδια ώρα, με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος συμβολαίου COSMOTE Business Mobile, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, για ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων τους, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής.

COSMOTE: Το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα

Oι επαγγελματίες, μέσα από τα νέα προγράμματα κινητής, έχουν στη διάθεσή τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη  από 98% και 94% αντίστοιχα.

Επισημαίνεται δε, πως το δίκτυο της COSMOTE έχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet.

Επίσης, η COSMOTE έχει λάβει την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή