Π. Καμμένος προς Τουρκία: Ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν, θα τους τσακίσουμε

Π. Καμμένος προς Τουρκία: Ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν, θα τους τσακίσουμε

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα νέο μήνυμα προς την Τουρκία προέβη σήμερα από τη Λέρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής του νησιού.

«Όσο είμαστε όρθιοι και ζωντανοί κανείς δεν θα αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία. Να ξέρουνε πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν, ότι καλό θα ήταν για αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Από εκεί και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε» επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στην κρίση λέγοντας πως οι  δανειστές την προκάλεσαν, προκειμένου να κατασχέσουν τον υποθαλάσσιο πλούτο της Ελλάδας.

«Μην ξεχνάτε, ότι η κρίση που δημιουργήθηκε και που δημιούργησαν οι δανειστές είχε σκοπό ακριβώς να κατασχέσει τον υποθαλάσσιο πλούτο μας», υποστήριξε προσθέτοντας πως, «μας χτυπήσανε και μας παλέψανε για να δώσουμε εγγύηση το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας. Δεν ξεκίνησε η κρίση τυχαία, μας βάλανε στόχο και μας πολεμήσανε για να παραδώσουμε τον πλούτο της πατρίδας, τον πλούτο που έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή