To Skoda Karoq είναι το “Αυτοκίνητο του 2019”

To Skoda Karoq είναι το “Αυτοκίνητο του 2019”

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο Skoda Karoq εξελέγη «Αυτοκίνητο του 2019». Αυτή ήταν η ετυμηγορία της Επιτροπής "Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα", η οποία επέλεξε το Karoq, τον εκπρόσωπο της Skoda στην κατηγορία των μεσαίων SUV, για τον πλέον επίζηλο τίτλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, ο οποίος απονέμεται ανελλιπώς από το 2007. Τα 26 μέλη της επιτροπής, επαγγελματίες δημοσιογράφοι του χώρου του αυτοκινήτου με πολύχρονη παρουσία σε έντυπα ή ηλεκτρονικά, ημερήσια ή περιοδικά Μέσα, επέλεξαν το KAROQ ανάμεσα στα 10 υποψήφια μοντέλα της τελικής φάσης, όπως αυτή είχε προκύψει από το σύνολο των νέων μοντέλων που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το τελευταίο δωδεκάμηνο. 

Στην εφετινή ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, το Skoda Karoq κατέκτησε εμφατικά την πρώτη θέση με 399 βαθμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Karoq ψηφίστηκε στην 1η ή 2η θέση από όλα τα μέλη της επιτροπής ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι αποτέλεσε την 1η επιλογή για 19 από τους 26 δημοσιογράφους-εκλέκτορες. Και όλα αυτά, τη στιγμή που ο εφετινός ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα έντονος, με επτά compact ή μεσαία SUV στη δεκάδα. Για την ιστορία, στη σειρά κατάταξης πίσω από το KAROQ ακολούθησαν τα Ford Focus, Dacia Duster, Kia Ceed, Volvo XC40 ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν τα Seat Arona, Hyundai Kona, Volkswagen T-Roc, Citroen C3 Aircross και Mercedes A Class.

Στην εκδήλωση βράβευσης που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής "Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα", δημοσιογράφος κ. Γιάννης Σκουφής. Εκ μέρους της Kosmocar-Skoda, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Skoda στην Ελλάδα, οποίος σε σχετική δήλωσή του τόνισε ότι «το νέο KAROQ, αποτυπώνει την σύγχρονη προσέγγιση της Skoda στη δημοφιλή κατηγορία των μεσαίων SUV. Με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, άνετους χώρους, ελκυστική σχεδίαση, συστήματα ασφαλείας και συνδεσιμότητας τελευταίας τεχνολογίας, το Karoq στόχευσε εξ’ αρχής στο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την κατηγορία και πρεσβευτή της νέας φιλοσοφίας της μάρκας. Η εκλογή του Karoq ως “Αυτοκίνητο του 2019” μας τιμά ιδιαίτερα και θα αποτελέσει ένα επιπλέον σημαντικό εφόδιο στη δυναμική ανάπτυξη της Skoda στην Ελλάδα».

Το νέο Skoda Karoq έχει ήδη διαγράψει εντυπωσιακή πορεία τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά, έχοντας αναδειχθεί σε ένα από τα best-sellers της μάρκας. Με design που εντυπωσιάζει και αρέσει, ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, προαιρετική τετρακίνηση, πλήρη γκάμα συστημάτων ασφάλειας, ψηφιακό πίνακα οργάνων, φωτιστικά σώματα LED, σύστημα εσωτερικής διαμόρφωσης χώρου Varioflex, κορυφαία συνδεσιμότητα και αμέτρητες Simply Clever λύσεις για την ευκολία και την άνεση οδηγού και επιβατών, το Karoq αποτελεί το πληρέστερο και πιο ολοκληρωμένο μοντέλο στην κατηγορία του, με τιμή εκκίνησης από μόλις 19.480 €.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή