ΗΠΑ-Δημοκρατικοί: Δύσκολη η εξεύρεση λύσης για τη μερική αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών

ΗΠΑ-Δημοκρατικοί: Δύσκολη η εξεύρεση λύσης για τη μερική αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δύο ηγετικά στελέχη των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο των ΗΠΑ δήλωσαν ότι είναι δύσκολη η εξεύρεση λύσης για την μερική αναστολή λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης καθώς ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επηρεάζεται από συντηρητικούς Ρεπουμπλικάνους από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

«Όσο ο πρόεδρος καθοδηγείται από την ‘House Freedom Caucus’ είναι δύσκολο να δούμε πως μπορούμε να βρούμε μια λύση η οποία θα περάσει και από την Βουλή και από την Γερουσία για να δοθεί ένα τέλος στο shutdown του Τραμπ», υπογράμμισαν σε κοινή τους ανακοίνωση ο ηγέτης των Δημοκρατικών στην Γερουσία Τσακ Σούμερ και η Νάνσι Πελόσι, ηγέτης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Βουλή.

Η House Freedom Caucus είναι μια ομάδα συντηρητικών βουλευτών του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στην οποία συμμετέχουν οι πλέον πιστοί υποστηρικτές του Τραμπ στο Κογκρέσο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή