Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 • Η παράσταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» του Σάιμον Στίβενς παρουσιάζεται στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», στις 9 μ.μ., σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Ακαδημίας 3

• Το Studio Μαυρομιχάλη παρουσιάζει την παράσταση «Η εξομολόγηση της υπηρέτριας Τσερλίν» του Χ. Μπροχ σε σκηνοθεσία Μαρώς Τριανταφύλλου, στις 9.15 μ.μ. Μαυρομιχάλη 134.

• Ο Διονύσης Ατζαράκης, ο Σπύρος Γραμμένος και ο Θωμάς Ζάμπρας κάνουν Χριστούγεννα στην κεντρική σκηνή στον Σταυρό του Νότου. Ωρα έναρξης 10.30 μ.μ. Θαρύπου 37.

• Η «Επιστροφή στην Αγρια Βρύση» παρουσιάζεται από την ομάδα επίPlay στο θέατρο Faust, στις 7 μ.μ. Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος.

• Ο γνωστός σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς επιστρέφει για έκτη συνεχή χρονιά στο Μέγαρο, με μια ολοκαίνουργια παράσταση γεμάτη χιούμορ, δράση και μουσική. Εως την Κυριακή 30/12. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Κυκλοφορεί, κατ’ εξαίρεση, από σήμερα η κινηματογραφική κωμωδία «The Bachelor 3» (φωτ.). Η ελληνική ταινία αποτελεί δεύτερο σίκουελ της επιτυχημένης εμπορικά σειράς. Με τους Γ. Τσιμιτσέλη, Ν. Βουρλιώτη, Θ. Βισκαδουράκη, Δ. Σταρόβα, Β. Τρουφάκου, Τ. Ζαχαράτο, Κ. Γερονικολού κ.ά., σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου. Σε όλα τα Village Cinemas.

• Η Aντζέλικα Ντασκ  μαζί με την μπάντα και τους φίλους της ανεβαίνουν στη σκηνή του Αλσους. Μαζί τους θα είναι ακόμα μουσικοί όπως οι Ιαν Στρατής, Γιάννα Βασιλείου, Ξένια Ντάνια κ.ά. Στις 10 μ.μ., με εορταστικό μενού. Ευελπίδων 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή