Αυτό το φόρεμα το είδαμε παντού το 2018

Αυτό το φόρεμα το είδαμε παντού το 2018

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το είδαμε παντού το 2018, από το Instagram μέχρι τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς κι ακόμα κι αν δεν σου λέει το όνομά σου σίγουρα θα έχει περάσει από μπροστά σου φορεμένο από κάποιο διάσημο κορίτσι της μόδας.

Ο λόγος για το Vampire’s Wife φόρεμα, που είναι και επίσημα το πιο δημοφιλές της χρονιάς και δικαιολογημένα, αφού φαν του δηλώνουν παγκοσμίου φήμης influencers και celebrities όπως οι Alexa Chung, Jennifer Aniston και Sienna Miller.

Αυτό το φόρεμα το είδαμε παντού το 2018-1
Αυτό το φόρεμα το είδαμε παντού το 2018-2
Αυτό το φόρεμα το είδαμε παντού το 2018-3

To brand άρχισε να κερδίζει έδαφος το 2017 όταν το ανακάλυψαν τα κορίτσια του Hollywood, όμως η φήμη του έμελλε να εκτοξευθεί το 2018 όταν στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το προτίμησαν όχι μια, όχι δύο αλλά τρεις καλεσμένες σε διαφορετικές υφές και μοτίβα, κατοχυρώνοντας το στα πιο διάσημα κομμάτια μόδας.

Αυτό το φόρεμα το είδαμε παντού το 2018-4
Αυτό το φόρεμα το είδαμε παντού το 2018-5
Αυτό το φόρεμα το είδαμε παντού το 2018-6

Εμείς δικαιολογούμε απόλυτα την εμμονή των ''it'' girls με το συγκεκριμένο φόρεμα αφού η σιλουέτα με την στρογγυλή λαιμόκοψη, την λεπτή μέση, το midi μήκος και τα παιχνιδιάρικα βολάν στα μανίκια, κολακεύει κάθε σωματότυπο. Την ίδια στιγμή τα διαφορετικά σχέδια στα οποία κυκλοφορεί καλύπτει κάθε γούστο, είτε η επιλογή σας είναι ένα καρό σε στυλ αγγλικής εξοχής όπως αυτό της Florence Welsch, είτε ένα μαύρο βελούδο όπως της Keira Knightley.

Αυτό το φόρεμα το είδαμε παντού το 2018-7
Αυτό το φόρεμα το είδαμε παντού το 2018-8
Αυτό το φόρεμα το είδαμε παντού το 2018-9

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή