Εκρηξη σε τάνκερ στη Λάρνακα – Τραυματίστηκαν δύο μέλη του πληρώματος (βίντεο)

Εκρηξη σε τάνκερ στη Λάρνακα – Τραυματίστηκαν δύο μέλη του πληρώματος (βίντεο)

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με εγκαύματα έχουν μεταφερθεί δυο μέλη του πληρώματος του φορτηγού πλοίου στο οποίο ξέσπασε φωτιά το πρωί, ενώ βρισκόταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή Ζυγίου, κοντά στη Κοινότητα Μαρώνι της Λάρνακας.

Έκρηξη με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε τάνκερ, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Ζύγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, στο σημείο έσπευσαν τόσο μέλη της ΕΜΑΚ όσο και της Λιμενικής Υπηρεσίας.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου, δεν έχουν γίνει γνωστή η αιτία της έκρηξης.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, ο θόρυβος από την έκρηξη ήταν εκκωφαντικός. «Μετά την έκρηξη μαύροι πυκνοί καπνοί σκέπασαν την περιοχή. Υπάρχουν τραυματίες και στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα για να μπορέσουν να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο», δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τάνκερ πήρε κλίση και θα καταβληθούν προσπάθειες ρυμούλκησής του στο αλιευτικό καταφύγιο Ζυγίου.

Στα νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού τα μέλη του πληρώματος του φορτηγού πλοίου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με εγκαύματα έχουν μεταφερθεί δυο μέλη του πληρώματος του τάνκερ. Αλλα τρία μέλη από τα συνολικά 17 του πληρώματος, έχουν μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Στο Λιμανάκι Ζυγίου βρίσκονται ασθενοφόρα για τους εργαζόμενους στο φορτηγό πλοίο στο οποίο μετέβη ήδη η Λιμενική Αστυνομία.

Η φωτιά έσβησε από τα μέλη του πληρώματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή