Ολοι στο κυνήγι της ακάθεκτης Λίβερπουλ

Ολοι στο κυνήγι της ακάθεκτης Λίβερπουλ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ανελέητο σερί αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ μέσα στις γιορτές, που έως τώρα φέρνει κερδισμένη τη Λίβερπουλ, ολοκληρώνεται από σήμερα έως και μεθαύριο με την 21η αγωνιστική, περιλαμβάνοντας την Πέμπτη τη σύγκρουση κορυφής μεταξύ της δεύτερης Μάντσεστερ Σίτι και των «ρεντς».

Η διαφορά των επτά βαθμών που έχτισε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια των εορτών, χάρη στη δική της σταθερότητα και το σχετικό ντεφορμάρισμα της Σίτι, αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την ομάδα που έχει να κερδίσει τον τίτλο από το 1990. Η δε συντριβή της Αρσεναλ το Σάββατο με 5-1, αν και η αήττητη Λίβερπουλ βρέθηκε προς στιγμήν πίσω στο σκορ, δείχνει ότι οι «ρεντς» ανταποκρίνονται στην πίεση και είναι ικανοί να μην ξαναχύσουν την καρδάρα με το γάλα, όπως έκαναν το 2014.

Ωστόσο μέχρι τη μεγάλη μάχη στο Ιτιχαντ Στέιντιουμ έχουμε ακόμη δύο ημέρες. Ποδαρικό στο 2019 θα κάνουν τρεις αναμετρήσεις σήμερα, με πρώτη (14.30) και πιο αμφίρροπη αυτή της Εβερτον με τη Λέστερ στο Γκούντισον Παρκ, καθώς η Λέστερ φαίνεται φέτος ικανή για το καλύτερο (νίκη επί της Σίτι την Boxing Day) και το χειρότερο (ήττα εντός από την Κάρντιφ τρεις ημέρες μετά).

Για την πέμπτη στη βαθμολογία Αρσεναλ η νίκη εντός επί της Φούλαμ στο «Εμιρέιτς» σήμερα το απόγευμα (17.00) αποτελεί υποχρέωση για να μην της ξεφύγουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες, αφού η τέταρτη Τσέλσι έχει ήδη προβάδισμα πέντε βαθμών από τους «κανονιέρηδες» ύστερα από το στραπάτσο της Αρσεναλ στο Ανφιλντ.

Η τρίτη –μετά την ήττα-σοκ εντός από τη Γουλβς– Τότεναμ επισκέπτεται την Κάρντιφ στον τελευταίο αγώνα (19.30) σήμερα. Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου, που ακόμη δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα, έχει ανάγκη τη νίκη, αλλιώς η Τσέλσι που αύριο υποδέχεται τη Σαουθάμπτον μπορεί να της αρπάξει και την τρίτη θέση πριν από τη διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ για τους αγώνες του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο αναμορφωτής Σόλσκιερ

Εκτός από την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σαουθάμπτον στο Λονδίνο, το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει την επικίνδυνη έξοδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –που πετάει από νίκη σε νίκη με τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο– στην έδρα της Νιουκάστλ και τους αγώνες της Μπόρνμουθ με τη Γουότφορντ, της ουραγού Χάνστερσφιλντ με την Μπέρνλι σε σημαντικό ματς για την αποφυγή του υποβιβασμού, της Γουέστ Χαμ με την Μπράιτον και της Γουλβς με την Κρίσταλ Πάλας. Ολοι οι αυριανοί αγώνες είναι βραδινοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή