Ο Φέντερερ, η Γουίλιαμς και η «σπουδαιότερη selfie όλων των εποχών»

Ο Φέντερερ, η Γουίλιαμς και η «σπουδαιότερη selfie όλων των εποχών»

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από 43 τίτλους και δύο δεκαετίες στην κορυφή του κόσμου του τένις, οπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, η Σερένα Γουίλιαμς και ο Ρότζερ Φέντερερ συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε έναν αγώνα μικτών ζευγαριών, δίνοντας στον κόσμο που παρευρέθηκε στον αγώνα μία εμπειρία που θα θυμούνται για πολύ καιρό ακόμα.

Το ζευγάρι Φέντερ-Μπέντσιτς, εκπροσωπώντας την Ελβετία, νίκησε 2-0 (4-2 και 4-3) το δίδυμο Γουίλιαμς-Τιαφό, που εκπροσωπούσε τις ΗΠΑ.

Οι δύο τους εκθείασαν ο ένας τον άλλον στις δηλώσεις τους μετά το ματς, ενώ έβγαλαν και μια selfie μαζί, την οποία η διοργάνωση του Χόπμαν Καπ χαρακτήρισε στο Twitter την «σπουδαιότερη selfie όλων των έποχων».

Ο Φέντερερ ανήρτησε την φωτογραφία και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας «Τι βραδιά η σημερινή».

«Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, για να είμαι ειλικρινής», είπε η Γουίλιαμς για τον Φέντερερ. «Ήταν διασκεδαστικό ότι έγινε αυτό το ματς στο ζενίθ της καριέρας και των δύο», πρόσθεσε.

«Τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, είναι ιδιαίτερα χαρισματικός. Είναι τρομερός παίκτης. Ίσως θα μπορούσε να μου δώσει μερικές συμβουλές αργότερα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Γουίλιαμς.

«Πέρασα πολύ ωραία», δήλωσε ο Φέντερερ μετά το ματς. «Βλέπεις πόσο αποφασισμένη και συγκεντρωμένη είναι η και αυτό είναι που αγαπώ πάνω της», είπε για την Γουίλιαμς ο Φέντερερ.

Η ομάδα της Ελβετίας θα αντιμετωπίσει τώρα το ελληνικό δίδυμο των Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, ενώ οι Γουίλιαμς και Τιαφό θα αντιμετωπίσουν το βρετανικό δίδυμο των Νόρι και Μπούλτερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή