Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• H «Xριστουγεννιάτικη ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς παρουσιάζεται στο Εθνικό Θέατρο, στις 8.30 μ.μ., στη σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη (θέατρο Ρεξ) σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου και πρωτότυπη μουσική Θοδωρή Οικονόμου.

• Οι «Παλιοί καιροί» του Χάρολντ Πίντερ παρουσιάζονται στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν (Πεσμαζόγλου 5) στις 9.15 μ.μ., σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

•Την παράσταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» (Ακαδημίας 3) στις 9 μ.μ.

• Συνεχίζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη) η εικαστική έκθεση «Μετά τη Βαβέλ», στο πλαίσιο της τριλογίας «Η άγραφη βιβλιοθήκη». Παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, γλυπτά, εγκαταστάσεις και βίντεο από 25 καλλιτέχνες.

• Συνεχίζεται η έκθεση ταξιδιωτικής φωτογραφίας του Αλεξάντερ Λάμοντ Χέντερσον (1838-1907) στην πινακοθήκη Γκίκα (Κριεζώτου 3) που παρουσιάζει εικόνες της Ελλάδας που ο φωτογράφος φιλοτέχνησε το 1904 και αποτυπώνουν σκηνές από την καθημερινή ζωή, αλλά και από τα βασιλικά ανάκτορα της Αθήνας και του Τατοΐου.

• Η ομαδική έκθεση «Τα ωραία του Πέραν» παρουσιάζεται στον «Ελληνικό Κόσμο» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (Πειραιώς 254) σε επιμέλεια Ιριδος Κρητικού.

• Το ροκ μιας χαμένης εφηβείας παρουσιάζει το Κύτταρο (Ηπείρου 48 και Αχαρνών) αύριο βράδυ με τους Magic de Spell, τα Υπόγεια Ρεύματα και τους Ενδελέχεια, στις 9 μ.μ., με τα διαχρονικά πια τραγούδια τους «Μ’ αρέσει να μη λέω πολλά», «Εμένα οι φίλοι μου» κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή