Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Υπερβολικές» χαρακτήρισε τις φήμες σχετικά με τον επικείμενο θάνατό της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον-Τζον  (φωτ.), η οποία υπόκειται σε θεραπεία για καρκίνο στο στήθος. Σε ένα σύντομο βίντεο, ευχήθηκε στους θαυμαστές της καλή χρονιά και τους διαβεβαίωσε ότι είναι καλά, διαψεύδοντας δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο επρόκειτο να πεθάνει από στιγμή σε στιγμή.

Πρόσωπα της Παρασκευής-1

(…) Το τέταρτο παιδί τους, μέσω παρένθετης μητέρας, περιμένουν η Κιμ Καρντάσιαν  (φωτ.) και ο Κάνιε Ουέστ. Τον Ιανουάριο του 2018 το διάσημο ζεύγος ανακοίνωσε ότι είχε αποκτήσει ένα κορίτσι με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, καθώς η Καρντάσιαν δεν επιτρέπεται να μείνει ξανά έγκυος για ιατρικούς λόγους. Η γυναίκα, που λέγεται ότι έλαβε πάνω από 40.000 ευρώ, είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη «για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν» μέσω της εκπομπής «Keeping Up With The Kardashians».

Πρόσωπα της Παρασκευής-2

(…) Τη θλίψη του για τον θάνατο του Αμερικανού κωμικού Μπομπ Αϊνσταιν εξέφρασε ο κιθαρίστας των Radiohead Τζόνι Γκρίνγουντ (φωτ.), ο οποίος παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιούσε το όνομα του πιο διάσημου χαρακτήρα του, Μάρτι Φανκχάουσερ (από την τηλεοπτική σειρά «Curb Your Enthusiasm») ως ψευδώνυμο όταν διέμενε σε ξενοδοχεία στη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας του συγκροτήματος. Ως απόδειξη, πόσταρε στο Twitter το χειρόγραφο σημείωμα, με τον οποίο τον καλωσόριζε η διοίκηση πολυτελούς ξενοδοχείου στο Σικάγο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή