Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα για τη βόλτα Κουφοντίνα: Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς

Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα για τη βόλτα Κουφοντίνα: Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες που αποτύπωσαν τη βόλτα του καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας, μετά την εξαήμερη άδεια που του δόθηκε από τις φυλακές κορυδαλλού, αλλά και την άρση των περιοριστικών όρων που του επέβαλαν να κινείται αυστηρά στα όρια του δήμου Μαραθώνα.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο Κουφοντίνας περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα. Η περιήγηση Κουφοντίνα σε δρόμους και σημεία που η 17Ν είχε δράσει αφήνοντας πίσω της θύματα, πυροδότησε αντιδράσεις στους συγγενείς τους. «Ένας κατά συρροή δολοφόνος έχει υποστηρικτές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς», δήλωσε ο Αντώνης Περατικός, αδελφός του εφοπλιστή Κώστα Περατικού που δολοφονήθηκε το 1997 από την οργάνωση.

Αργά το βράδυ της Πέπμτης, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα προχώρησε σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την φωτογραφία του Κουφοντίνα από την Αθήνα, σχολιάζοντας: «Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή