Εντυπα κι όχι διαβατήρια που αναγράφουν «Δημοκρατία της Μακεδονίας» έχει προμηθευτεί η ΠΓΔΜ

Εντυπα κι όχι διαβατήρια που αναγράφουν «Δημοκρατία της Μακεδονίας» έχει προμηθευτεί η ΠΓΔΜ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΠΓΔΜ έχει προμηθευτεί έγγραφα, κι όχι διαβατήρια που αναγράφουν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας», σύμφωνα με πληροφορίες από την ελληνική πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο σκοπιανός τηλεοπτικός σταθμός Alfa, μετέδωσε πως η γειτονική χώρα έχει αγοράσει 240.000 διαβατήρια στα οποία αναγράφεται το σημερινό όνομά της.

«Γιατί αγοράζονται έντυπα υπό αυτή τη μορφή, αφού το υπουργείο Εσωτερικών έχει ήδη αρκετά και δεν υπάρχει καθυστέρηση στην έκδοσή τους; Γιατί το υπουργείο Εσωτερικών ξοδεύει χρήματα του προϋπολογισμού αφού σε 10 ημέρες αναμένεται να περάσουν οι συνταγματικές αλλαγές;», διερωτάται μεταξύ άλλων το κανάλι στην ιστοσελίδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, οι ελληνικές Αρχές έχουν ενημερωθεί πως δεν πρόκειται για σώματα διαβατηρίων με το παλιό όνομα, αλλά για φόρμες που συμπληρώνουν, όσοι αιτούνται την έκδοση καινούργιου ταξιδιωτικού εγγράφου.

Πηγή: skai.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή