ΝΔ: Η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών

ΝΔ: Η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία πλήττει την εικόνα της Ελλάδος διεθνώς και επιβεβαιώνει ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών». Αυτό τονίζει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος για την επίθεση μελών του «Ρουβίκωνα» στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Αναλυτικά ο κ. Χαρακόπουλος τονίζει:

«Όσο το υπουργικό δίδυμο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει να αναζητά τις διευθύνσεις των μελών του Ρουβίκωνα, η αγαπημένη «συλλογικότητα» του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να εξευτελίζει κάθε έννοια ασφάλειας. Σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στην πρωτεύουσα, οι «γνωστοί άγνωστοι» έδρασαν εναντίον άλλης μίας ξένης διπλωματικής αντιπροσωπείας, χωρίς να τους εμποδίσει κανείς. Η εικόνα της Ελλάδας ως ευνομούμενου και ασφαλούς κράτους πλήττεται διεθνώς.

Ωστόσο, αυτή είναι η συνέπεια της επί μια τετραετία ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, η οποία επιδεικνύει πρωτοφανή ανοχή σε παραβατικές ομάδες του περιθωρίου, οι οποίες με τη σειρά τους αποθρασύνονται.

Άλλωστε, μετά τη λειτουργία γραφείου στη Φιλοσοφική, οι Ρουβίκωνες συναναστρέφονται τον αρχιδολοφόνο της “17 Νοέμβρη” Δημήτρη Κουφοντίνα τον οποίον συνοδεύουν στους περιπάτους του.

Για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και την εικόνα ενός ευνομούμενου κράτους».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή