Ποδόσφαιρο: Επιστροφή στη δράση με το Κύπελλο

Ποδόσφαιρο: Επιστροφή στη δράση με το Κύπελλο

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από αγωνιστική απραξία 20 ημερών, υπάρχει και πάλι δράση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι στα «Πηγάδια» ανάμεσα στην Ξάνθη και στον Ολυμπιακό (17.15). Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του χειμώνα, ο Γιώργος Μασούρας, όχι όμως και ο Φράνκο Σολδάνο καθώς δεν είναι ακόμη υψηλός ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Επίσης, εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται οι τραυματίες Σισέ, Ελαμπντελαουί, Ποντένσε και για αγωνιστικούς λόγους οι Τσιμίκας, Μάνος, Βρουσάι, Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Μασούρας, Νικολάου, Ανδρούτσος, καθώς και ο Γιαννιώτης που βρίσκεται εκτός ομάδας. Ο Μαρτίνς προορίζει τον Μασούρα για το αρχικό σχήμα σε ρόλο εξτρέμ, μαζί με τον Ναουέλ. Ο Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός μέσος πίσω από τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο που θα κινείται στην κορυφή της επίθεσης. Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία, ο Βούκοβιτς με τον Μεριά θα είναι στο κέντρο της άμυνας, οι Τοροσίδης και Κούτρης θα παίξουν στα άκρα, ενώ αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Καμαρά και Γκιγιέρμε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιβηρική Χερσόνησο, ο Ολυμπιακός έχει τον Χιλντεμπέρτο στη μεταγραφική του λίστα. Πρόκειται για τον 22χρονο εξτρέμ της Σετούμπαλ, με ρίζες στην Ανγκόλα. Ξεκίνησε από την Ακαδημία της Μπενφίκα, ενώ έχει ήδη αγωνιστεί εκτός Πορτογαλίας, στην Αγγλία και στην Πολωνία. Στη Μεγάλη Βρετανία φόρεσε τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Νορθάμπτον, ενώ στην Πολωνία εκείνη της Λέγκιας Βαρσοβίας. Από πέρυσι το καλοκαίρι αγωνίζεται στη Σετούμπαλ, με την οποία έχει παίξει σε 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 4 γκολ, τα 3 εξ αυτών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Επίσης, η ομάδα του Πειραιά θα κινηθεί και για την απόκτηση γκολκίπερ, αφού ο Ανδρέας Γιαννιώτης δεν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Ενδεχομένως, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του αναμένεται να είναι η Σπάρτα Πράγας. Στα άλλα σημερινά ματς του Κυπέλλου, στις 15.00 ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο στους «Ζωσιμάδες», ενώ στις 19.30 θα αρχίσει στο «Παγκρήτιο Στάδιο» το ντέρμπι του Ηρακλείου, ανάμεσα στον Εργοτέλη και στον ΟΦΗ με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή