Σήμερα το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου

Σήμερα το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επισπεύδεται το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, μετά από πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού. Μετά τις αρχικές πληροφορίες από πλευράς ΑΝΕΛ που σημείωναν πως το τετ α τετ είχε «κλειδώσει» για Δευτέρα, νεότερη ενημέρωση από το Μαξίμου σημειώνει ότι οι δύο άνδρες θα συναντηθούν το πρωί της Κυριακής στις, 10:30.

Από το Μαξίμου χθες εξέπεμπαν πως έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο στον μικρό κυβερνητικό εταίρο ώστε να αποφασίσει πως θα πορευτεί και μετά το χθεσινό tweet είναι ορατή μία αποκόλληση των δυο πλευρών με φιλικό τρόπο. Τα πάντα ωστόσο θα εξαρτηθούν από την κατ' ιδιαν συζήτηση τους, η οποία  και θα δρομολογήσει άμεσα όλες τις εξελίξεις.

Αλλωστε η επικύρωση των Πρεσπών στα Σκόπια δεν αφήνει περαιτέρω χρονικά περιθώρια για αναβολές. 

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Καμμένος θα δώσει τη συνέντευξη Τύπου στις 12:30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή