Σε πλήρη λειτουργία από το πρωί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Σε πλήρη λειτουργία από το πρωί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη λειτουργία είναι από το πρωί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σύμφωνα με την Πρύτανη του ιδρύματος, Χρυσή Βιτσιλάκη, που ανακοίνωσε πως «όλοι οι χώροι του Πανεπιστημίου μας είναι πλέον ελεύθεροι και ακίνδυνα προσβάσιμοι!».

Όπως έκανε γνωστό «παρελήφθη η Έκθεση Εξέτασης Δείγματος από το Γενικό Χημείο του Κράτους. Στη συνέχεια ζήτησα από τη Διεύθυνση Ασφάλειας να αποσύρει τα οχήματα και προσωπικό φύλαξης των χώρων του Λόφου. Και τέλος κλήθηκαν οι κυρίες της καθαριότητας για τη διεξοδική απολύμανση των γραφείων του 1ου ορόφου όπου είχε διακινηθεί ο φάκελος και τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με αυτόν».

Η κ. Βιτσιλάκη τονίζει επίσης πως «ολοκληρώθηκε έτσι αισίως και επιτυχώς μια πρώτη για τα ελληνικά δεδομένα σύνθετη και πολυδιάστατη επιχείρηση, μέσω μιας πρότυπης συνεργασίας μας με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Στρατό, την Διεύθυνση Ασφάλειας της ΕΛΑΣ, το Πυροσβεστικό Σώμα, την Α' Ε.Μ.Α.Κ.» τους και τις εκπροσώπους των οποίων ευχαριστεί «για την άμεση ενεργοποίηση και άψογη συνεργασία για την αντιμετώπιση του θέματος».

Και η ανακοίνωση με την οποία τίθεται τέρμα στο συναγερμό που σήμανε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης με την παραλαβή του φακέλου ύποπτου περιεχομένου από την Ινδία καταλήγει: «Εύχομαι από καρδιάς να είναι η τελευταία δοκιμασία που περνά το Πανεπιστήμιό μας και οι άνθρωποί του. Σε κάθε περίπτωση αποδείξαμε, όπως καθημερινά αποδεικνύουμε, ότι με σύνεση, αποφασιστικότητα και συλλογικότητα είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή, μικρή ή μεγάλη και να συνεχίσουμε να θωρακίζουμε το Αρχιπέλαγος, αλλά τελικά και την ελληνική κοινωνία!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή