HUBLOT Classic Fusion Chronograph Orlinski Red Ceramic

HUBLOT Classic Fusion Chronograph Orlinski Red Ceramic

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Hublot άρχισε να συνεργάζεται με τον διάσημο Γάλλο καλλιτέχνη Richard Orlinski το 2017. Μετά το Big Bang Unico Red Magic που κυκλοφόρησε το 2018 και ήταν φτιαγμένο από κατακόκκινο κεραμικό, η ελβετική εταιρεία επεκτείνει την παλέτα ρολογιών από έγχρωμο κεραμικό με το Classic Fusion Chronograph Orlinksi, συνδυάζοντας έτσι το καινοτόμο υλικό κατασκευής της κάσας με τις χαρακτηριστικές τρισδιάστατες φόρμες που συναντούμε στα γλυπτά του Orlinksi.

HUBLOT Classic Fusion Chronograph Orlinski Red Ceramic-1

Το Hublot Classic Fusion Chronograph Orlinksi Red Ceramic, είναι μία συλλεκτική έκδοση 200 κομματιών και κάσα του έχει διάμετρο 45 mm. Για την υλοποιίηση της «γλυπτής» κεραμικής κάσας και της στεφάνης, από τη σχεδίαση μέχρι να βγει στην παραγωγή, η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της Hublot χρειάστηκε τέσσερα χρόνια. Επιστράτευσε μια ειδική διαδικασία που συνδυάζει πίεση και θερμότητα ώστε να «ψηθεί» το κεραμικό χωρίς να καεί το χρώμα του. Πρόκειται για μία μυστική φόρμουλα, η οποία προστατεύεται από αρκετές πατέντες, η οποία αναπτύχθηκε αποκλειστικά στη manufacture της Hublot. Το αποτέλεσμα είναι ένα κεραμικό υψηλής τεχνολογίας που όχι μόνο διατηρεί το φλογερό κόκκινο χρώμα του αλλά είναι και σκληρότερο από τα άλλα κεραμικά (με βαθμό σκληρότητας 1.500 HV1 αντί των 1,200 HV2).

HUBLOT Classic Fusion Chronograph Orlinski Red Ceramic-2

Ο συγκεκριμένος τόνος του κόκκινου αλλά και η γεωμετρία, οι γωνίες και οι αιχμές του ρολογιού θυμίζουν ένα από τα pop-art γλυπτά του καλλιτέχνη , το Born Wild Crocodile, που δημιούργησε ο Orlinski το 2004.

HUBLOT Classic Fusion Chronograph Orlinski Red Ceramic-3

Στο εσωτερικό χτυπάει ο αυτόματος Hublot Caliber HUB1155, ένας skeleton μηχανισμός χρονογράφου με 42 ώρες power reserve και συχνότητα 4 Hz. Το ρολόι φοράει ένα ενσωματωμένο λουράκι από κόκκινο καουτσούκ με αναδιπλούμενο κούμπωμα.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή