Απάντηση Κουίκ σε Καμμένο: Θα στηρίξω την κυβέρνηση – Δεν με πρότεινε για υφυπουργό

Απάντηση Κουίκ σε Καμμένο: Θα στηρίξω την κυβέρνηση – Δεν με πρότεινε για υφυπουργό

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο Τέρενς Κουίκ, μέσω twitter, ξεκαθάρισε τη στάση που θα κρατήσει ενώ απάντησε στα «βέλη» που εκτόξευσε εναντίον του ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Κουίκ επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει στο περίφημο Υπουργικό Συμβούλιο, όπου ο Νίκος Κοτζιάς και ο Πάνος Καμμένος είχαν έντονη αντιπαράθεση, σημειώνοντας ότι η στάση του δεν αλλάζει.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ,ΥΠΕΞ και η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της και δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει και τώρα».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Ο Κουίκ μου έλεγε προεκλογικά: Εμείς με τον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ, με την Αριστερά ποτέ και έκλαιγε για την Μακεδονία. Και στο υπουργικό βγήκε και στήριξε τον κ. Κοτζιά».

«Ο Καμμένος δεν με είχε προτείνει για τη κυβέρνηση»

Με νέο tweet και απαντώντας στις «ανακρίβειες», όπως λέει, ο κ. Κουίκ ανέφερε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν τον πρότεινε για τη θέση του υφυπουργού στην κυβέρνηση, αλλά ήταν προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Για να μη λέγονται ανακρίβειες: Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016,ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για την κυβέρνηση. Με προσωπική απόφαση και επιλογή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα Υφυπουργός Εξωτερικών. Για αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6 με 7 στο Υπουργικό Συμβούλιο», έγραψε. 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή