Π. Καμμένος: Η Κουντουρά ξέχασε το τηλέφωνό της και ο Κόκκαλης έφυγε για Κίνα

Π. Καμμένος: Η Κουντουρά ξέχασε το τηλέφωνό της και ο Κόκκαλης έφυγε για Κίνα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά ήταν τα ερωτήματα στα οποία κλήθηκε να απαντήσει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός του τόσο κατά την ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών, όσο και στην ψήφο εμπιστοσύνης που θα ζητήσει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας από τη Βουλή. Και αυτό, γιατί ορισμένοι από αυτούς, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια δήλωση ώστε να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους.

Πάντως, ο κ. Καμμένος κατά τη συνέντευξη Τύπου, ερωτηθείς εάν οι ΑΝΕΛ θα απέχουν ή θα καταψηφίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης, ανέφερε ότι ο ίδιος, η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και ο Κώστας Κατσίκης, θα καταψηφίσουν. Δεν αναφέρθηκε βέβαια στον Κώστα Ζουράρι, παρότι ήταν «παρών» στην αίθουσα.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος και στα στελέχη που κατέχουν υπουργικές θέσεις, ο Πάνος Καμμένος ήταν ιδιαίτερα καυστικός.

Αναφερόμενος στην υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρα και στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη, σημείωσε:

«Η κυρία Κουντουρά με είχε ενημερώσει ότι θα λείπει σε αποστολή, αλλά ξέχασε το τηλέφωνό της στον αστυνομικό της. Κάποιοι δεν ήταν καν βουλευτές. Αυτοί δεν μπορούν να μείνουν στην κυβέρνηση. Κάποιον που τον κάνεις υπουργό και σε εγκαταλείπει πρώτος, δεν μπορεί ο εταίρος σου να τον κρατήσει. Μιλάω για τον κ. Κόκκαλη και την κα. Κουντουρά. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχει κάνει στο υπουργείο Τουρισμού, έγινε υπουργός πετυχημένη εξαιτίας των ΑΝΕΛ. Και τον Κόκκαλη, εγώ τον έκανα υπουργό, ελπίζω τώρα που είναι στην Κίνα να διαβάσει για την τακτική του πολέμου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή