Δανέλλης από Μέγαρο Μουσικής: «Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε μία εξαιρετική ημέρα κι αυτό δεν είναι τυχαίο»

Δανέλλης από Μέγαρο Μουσικής: «Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε μία εξαιρετική ημέρα κι αυτό δεν είναι τυχαίο»

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει την ομιλία του στην εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, έφτασε στην αίθουσα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Τότε, ο κ. Δανέλλης σταμάτησε και αφού τον ευχαρίστησε για την «τιμητική», όπως είπε, πρόσκληση, τόνισε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται σε μία «εξαιρετική ημέρα, μια ηλιόλουστη ημέρα και αυτό δεν είναι τυχαίο», αναφερόμενος έμμεσα στην αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

«Οι Σκοπιανοί άλλαξαν αυτά που μας ενοχλούσαν, τώρα η σειρά μας»

Ο βουλευτής του Ποταμιού από το πάνελ της εκδήλωσης εξέφρασε τη στήριξή του στη συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο δεν έκανε καμία αναφορά στην ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε ο Πρωθυπουργός από τη Βουλή, μετά την αποχώρηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την Κυβέρνηση.

«Η στάση μου είναι αυτονόητη. Είναι αυτή που μου επιβάλλει η συνείδησή μου και διατυπώνω από το 1992», ανέφερε ο κ. Δανέλλης στην αρχή της ομιλίας του στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής υπό τον τίτλο «Το στοίχημα της συμφωνίας των Πρεσπών».

«Οι Σκοπιανοί άλλαξαν αυτά που μας ενοχλούσαν. Τώρα είναι η σειρά μας. Αν επικρατήσει η μικροπολιτική, μας περιμένει απομόνωση», συνέχισε.

Κάνοντας μία αναδρομή και ασκώντας σκληρή κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις και στον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα, υπογράμμισε ότι «η χώρα χωρίς όνομα, αναγνωρίστηκε και αποκαλείται από όλους ως σκέτο Μακεδονία», ενώ σημείωσε αναφερόμενος στο κόμμα του, ότι «πέφτει στο Ποτάμι η ιστορική ευθύνη προάσπισης του εθνικού συμφέροντος».

«Τα πρόσωπα γράφουν ιστορία και ο Αλέξης Τσίπρας, ο Ζόραν Ζάεφ, ο Νίκος Κοτζιάς και ο Νικολά Ντιμιτρόφ γράφονται στην ιστορία», συμπλήρωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή