Ryanair: Τέλος οι πτήσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη από το καλοκαίρι

Ryanair: Τέλος οι πτήσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη από το καλοκαίρι

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη διακοπή της σύνδεσης Αθήνα-Θεσσαλονίκη προχωρά από την 1η Απριλίου η ιρλανδική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019, με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969. Σε επικοινωνία που είχε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με τον Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλα Λάρδη, δήλωσε πως «το συγκεκριμένο δρομολόγιο (Αθήνα-Θεσσσαλονίκη) δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά μας για το 2019, όπως έχει ανακοινωθεί σε συνέντευξη Tύπου στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο», ξεκαθαρίζοντας πως η απόφαση αυτή εχει ληφθεί πριν απο το καλοκαίρι και σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με την αποβίβαση επιβατών στην Τιμισοάρα, λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο κ. Λάρδης τόνισε πως η εταιρία ενισχύει πάνω από 130 δρομολόγια από και προς Ελλάδα με περισσότερες από 390 πτήσεις εβδομαδιαίως, ενώ προσέθεσε πως η απόφαση αυτή, έχει να κάνει με την αλλαγή στρατηγικής που έχει χαράξει η εταιρεία. Τα δρομολόγια εσωτερικού που διατηρούνται τη θερινή περίοδο είναι τα Αθήνα-Σαντορίνη και Χανιά-Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, εκτός από το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, η εταιρεία δεν ανανεώνει το 2019 τα δρομολόγια Αθήνα-Χανιά, Αθήνα-Ρόδος και Αθήνα-Μύκονος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή