Μπάσκετ: Αλλάζει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό ο Κιλπάτρικ

Μπάσκετ: Αλλάζει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό ο Κιλπάτρικ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H άμεση επιθετική ενίσχυση που μπορεί να προσδώσει ο νεοαποκτηθείς Σον Κιλπάτρικ στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, και κυρίως στο δύσκολο πρόγραμμα του δεύτερου γύρου της Ευρωλίγκας, έδειξε ότι είναι το κέρδος της επιλογής που έκανε ο Ρικ Πιτίνο.

Στο ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα και στον εκτός έδρας αγώνα με την Κύμη (62-87) για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Κιλπάτρικ σκόραρε 20 πόντους, με 4 εύστοχα τρίποντα σε 7 προσπάθειες, ενώ είχε τρία ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα και ένα, μόλις, λάθος.

Ο Κιλπάτρικ, που ήταν ο μοναδικός σκόρερ του ΠΑΟ με διψήφιο αριθμό πόντων, χρησιμοποιήθηκε στη θέση «2», χωρίς να εκβιάσει προσπάθειες και ο απολογισμός της παρουσίας του έδειξε ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα των άστοχων σουτ που έχει αντιμετωπίσει έντονα ο Παναθηναϊκός στην επίθεση της φετινής ομάδας του.

Στη Χαλκίδα δεν έπαιξαν οι Καλάθης (προληπτικά), Λάνγκφορντ και Αντετοκούνμπο, αλλά στο δύσκολο, εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, την Παρασκευή, θα είναι στη διάθεση του Πιτίνο, ο οποίος περιμένει σήμερα στην Αθήνα τον Αντριαν Πέιν.

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέρασε δύσκολα από την έδρα του Προμηθέα (77-80), στην Πάτρα, τιμωρήθηκε με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ύψους 32.500 ευρώ από την Ευρωλίγκα για την συμπεριφορά των οπαδών του, αλλά και για την χρήση λέιζερ που έγινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη 16η αγωνιστική στο ΣΕΦ.

Την τρίτη ήττα του γνώρισε το Περιστέρι, αλλά παραμένει σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας. Τα αποτελέσματα: Χολαργός – Πανιώνιος 74-73, Ηφαιστος – Λαύριο 80-76, Ρέθυμνο – Αρης 74-76, ΠΑΟΚ – Περιστέρι 87-73, ΑΕΚ – Κολοσσός 94-79.

• Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Προμηθέας Πάτρας (7 νίκες- 3 ήττες) σήμερα (19.00) στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας (5-5) για την 11η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Πάτρας χρειάζεται ακόμη δύο νίκες για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή