Πρόσωπα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αίσθηση πως το «Roma» είναι η αγαπημένη ταινία των «ειδικών» για το 2018 επιβεβαίωσαν τα βραβεία της Ενωσης Κριτικών Κινηματογράφου της Αμερικής, που απονεμήθηκαν την Κυριακή. Εκεί το φιλμ του Αλφόνσο Κουαρόν (φωτ.) διακρίθηκε ως καλύτερη ταινία, ενώ και ο Μεξικανός κινηματογραφιστής πήρε το βραβείο σκηνοθεσίας. Ο Γιώργος Λάνθιμος περιορίστηκε τελικά στο βραβείο για το καλύτερο σύνολο πρωταγωνιστών, χάρη στο τρίο των Ολίβια Κόλμαν, Ρέιτσελ Βάις και Εμα Στόουν.

(…) Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στον Tζίμι Πέιτζ και στον διάσημο γείτονά του Ρόμπι Ουίλιαμς, ο οποίος όχι μόνον έλαβε την άδεια να κατασκευάσει πισίνα στο υπόγειό του, θέτοντας σε κίνδυνο τη διατηρητέα έπαυλη του Πέιτζ στο Λονδίνο –όπως υποστηρίζει ο ίδιος–, αλλά σύμφωνα με επιστολή στον δήμο του Κένσινγκτον, τελευταία έχει αποκτήσει τη συνήθεια να ακούει στη διαπασών μουσική που γνωρίζει ότι απεχθάνεται ο κιθαρίστας των Led Zeppelin. Η επιστολή αναφέρει πως ο Ρόμπι Ουίλιαμς βάζει στη μέγιστη ένταση κομμάτια των Black Sabbath κ.ά.

(…) Εσπευσμένα εγκατέλειψε τον χώρο απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ενωσης Κριτικών η Lady Gaga μόλις πληροφορήθηκε ότι το αγαπημένο της άλογο ψυχορραγούσε. Λίγο νωρίτερα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε δώσει μια συγκινητική ομιλία με αφορμή τη βράβευσή της για την ερμηνεία της στην ταινία «Ενα αστέρι γεννιέται». «Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις στιγμές που μοιραστήκαμε», πόσταρε στο Twitter.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή