Δ. Κουτσούμπας: Σας αναγνωρίζουν τη βρώμικη δουλειά

Δ. Κουτσούμπας: Σας αναγνωρίζουν τη βρώμικη δουλειά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δριμύ «κατηγορώ» εφ’ όλης της ύλης στην κυβέρνηση για την ακολουθούμενη πολιτική της κυρίως στα εθνικά θέματα και στην οικονομική πολιτική αποτέλεσε η χθεσινή ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή.

«Ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά πλέον και σας αναγνωρίζει τη βρώμικη δουλειά που αναλάβατε για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου, για λογαριασμό του Τραμπ, για λογαριασμό της Μέρκελ και των άλλων δυναστών του λαού μας, σε αυτήν τουλάχιστον τη φάση», τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ. «Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να την ολοκληρώσετε. Είστε πολύ συνεπείς μόνο σε αυτό και γι’ αυτό σας στηρίζουν όλοι αυτοί οι ορκισμένοι εχθροί του ελληνικού λαού με κάθε τρόπο», προσέθεσε. Αναφερόμενος ειδικότερα στη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι «είναι μια βασική πλευρά των συνολικότερων αμερικανονατοϊκών σχεδιασμών στην περιοχή, τους οποίους τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Καμμένος υπηρέτησαν με πολύ μεγάλη συνέπεια».

Ετερόκλητες συμμαχίες

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ έκανε λόγο για τις ετερόκλητες, όπως είπε, συμμαχίες που διαμορφώνονται, για να προσθέσει: «Τέτοιες δήθεν προοδευτικές συμμαχίες που ασκούν αντιλαϊκές πολιτικές, όπως εσείς τις οραματίζεστε και τις ομολογείτε συνεχώς, στο όνομα μάλιστα της προόδου και της Αριστεράς, δεν αποτελούν μέτωπο στον φασισμό. Ισα ίσα τον τροφοδοτούν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή