Χρυσοβελώνη: Δεν έχω διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ

Χρυσοβελώνη: Δεν έχω διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν μου έχει γνωστοποιηθεί κάποια διαγραφή, όμως πλέον η σχέση δεν είναι αυτή που ήταν, από τη δική μου πλευρά», σημείωσε σήμερα η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφορικά με τη σχέση της με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η κ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σχολίασε πως «όταν δέχεσαι φραστικές επιθέσεις ή λέγονται ανακρίβειες, η σχέση αυτή τραυματίζεται».

Στο ερώτημα αν έχει διαγραφεί από το κόμμα, απάντησε αρνητικά και σημειώνοντας ότι «δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες», τόνισε ότι «η κατάσταση δεν είναι ίδια».

Η υφυπουργός Εσωτερικών, πάντως, είπε πως «αυτό που παίζει για μένα μεγάλο ρόλο είναι να ολοκληρωθούν με ήρεμο τρόπο οι αποψινές διαδικασίες για την ψήφο εμπιστοσύνης που θα λάβει η κυβέρνηση».

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν έχει κάνει επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτιά του, αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω κάνει την παραμικρή συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το τι θα γίνει στις εκλογές», δήλωσε σχετικά, διαβεβαιώνοντας επίσης ότι ούτε της έχει «ταχθεί» κάποια θέση σε οποιονδήποτε οργανισμό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή