Έρχεται το σίκουελ του «Πρίγκιπα της Ζαμούντα»

Έρχεται το σίκουελ του «Πρίγκιπα της Ζαμούντα»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1988, ο Έντι Μέρφι έσπασε τα ταμεία με την κωμωδία «Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα» (πρωτότυπος τίτλος: Coming to America) ως ο κακομαθημένος πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Ζαμούντα, Ακίμ.

Πριν 30 χρόνια, ο Ακίμ το σκασε από το βασίλειό του για να ξεφύγει από έναν γάμο που του ειχαν επιβάλλει οι γονείς του και πήγε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης για να βρει μία σύζυγο που θα τον αγαπά για αυτό που είναι και όχι για τον τίτλο του.

Τριάντα χρόνια μετά, ο Ακίμ επιστρέφει. Το πολυαναμενόμενο σίκουελ της κωμωδίας "Coming to America" – με πρωταγωνιστή πάλι τον Έντι Μέρφι – αρχίζει να παίρνει "σάρκα και οστά", καθώς ανακοινώθηκε το όνομα του σκηνοθέτη: Κρεγκ Μπρούερ.

Ο Κένια Μπάρις, έχει γράψει το προσχέδιο σεναρίου του σίκουελ, στο οποίο ο Ακίμ θα μάθει ότι έχει έναν γιο, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσε και επιστρέφει στις ΗΠΑ για να συναντήσει τον πιθανό διάδοχό του στον θρόνο της Ζαμούντα…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή