Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο  Μικτό Ορκωτό Δικαστηρίο της Αθήνας ξεκίνησε σήμερα τυπικά η δίκη για τη στυγερή δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η δίκη διεξήχθη μέσα μία κατάμεστη αίθουσα και σε φορτισμένο κλίμα, ενώ μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού ένας από τους φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, ο οποίος προχθές δολοφόνησε με αποτρόπαιο τρόπο τον συγκατηγορούμενό του στην ίδια υπόθεση Αλβανό υπήκοο.

Ο φερόμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον άτυχο δικηγόρο, αλλά μόνον να τον εκφοβίσει. Για το λόγο αυτό αποδέχεται,  όπως είπε, μόνον την κατηγορία για τον πυροβολισμό όχι όμως και το κακούργημα της ανθρωποκτονίας.

Στη δίκη δεν ήταν παρών ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος που είναι μάρτυρας στη υπόθεση, για τον οποίο το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για τις 23 Ιανουαρίου, και διέταξε τη μεταγωγή Φλώρου για την επόμενη συνεδρίαση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή