Ο 22χρονος Σβιντέρσκι κοντά στον ΠΑΟΚ

Ο 22χρονος Σβιντέρσκι κοντά στον ΠΑΟΚ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φυγή του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς επηρέασε πολύ την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο η επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στην κρίσιμη αναμέτρηση της Σούπερ Λιγκ πρόσφερε ηρεμία. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Μπονατίνι από τη Γουλβς, καθώς η αγγλική ομάδα αξιώνει πολλά χρήματα για τον ποδοσφαιριστή, ενώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι βέβαιοι για την άμεση προσαρμογή του στο πρωτάθλημα και η λύση που προκρίνεται είναι αυτή του Πολωνού Κάρολ Σβιντέρσκι της Γιαγκελόνια. Η υπόθεση περιπλέκεται, καθώς φαίνεται πως για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η ιταλική Τζένοα και η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον ίδιο τον 22χρονο κεντρικό επιθετικό που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του πολωνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ο τραυματισμός του Βέρνμπλουμ μειώνει ακόμα περισσότερο τις λύσεις του ΠΑΟΚ στη θέση του αμυντικού χαφ και η επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου και της διοίκησης είναι ο 26χρονος Κροάτης Γιόσιπ Μίσιτς που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην οποία ανήκει.

Χθες βράδυ, αφίχθη στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την πορτογαλική ομάδα.

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για 4 συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με Πανιώνιο, Παναχαϊκή, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα πριν από το κρίσιμο ζεύγος αγώνων με ΑΕΚ εκτός έδρας και Ολυμπιακό εντός.

Ως προς τις αποχωρήσεις, ο Ελ Καντουρί φαίνεται πως οδεύει προς την Πάρμα, ενώ εξαιρετικά πιθανή είναι και η φυγή του Ουάρντα προς τον Ατρόμητο με ταυτόχρονη επιστροφή στον ΠΑΟΚ για τον Γιαννούλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή