90.000 ευρώ λιγότερα στον Ρινάλντι

90.000 ευρώ λιγότερα στον Ρινάλντι

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποσό μικρότερο κατά 90.000 ευρώ σε σχέση με αυτό που διεκδικούσε επιδίκασε στον Λαουτάρο Ρινάλντι η ΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Ο Αργεντινός επιθετικός ζητούσε 500.000 ευρώ ως αποζημίωση για τη λύση του συμβολαίου του και άλλες 120.000 ευρώ βάσει ρήτρας για τη μη τήρηση από την πλευρά του Παναθηναϊκού του αρχικού διακανονισμού.

Ο δικηγόρος των «πρασίνων» αποδέχθηκε την οφειλή των 500.000 ευρώ, αλλά παρέθεσε κάποια δικαιολογητικά που έγιναν δεκτά, βάσει των οποίων η ρήτρα έπεσε στις 30.000 ευρώ, οπότε αντί για 620.000 ευρώ που διεκδικούσε συνολικά, η επιτροπή επιδίκασε στον Ρινάλντι 530.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι θα καταθέσει έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, οπότε η υπόθεση θα κριθεί σε β΄ βαθμό. Ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να γίνει σύντομα ο επιμερισμός των δόσεων για να μην προκύψει πρόβλημα με τον φάκελο αδειοδότησης.

• Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος και Ξενόπουλος είναι τα νέα θύματα τις ίωσης που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους «πράσινους». Ο Ινσούα ξεκίνησε θεραπεία στο γόνατο, ενώ οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Κότσαρης έκαναν θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα. Η σημερινή προπόνηση θα είναι διπλή.

• Στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε θα παίξει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι ο Χρήστος Κουντουριώτης. Ο 21χρονος επιθετικός πήγε το πρωί στο Κορωπί, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αναχώρησε μετά για τη Σλοβακία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Δανεικός θα δοθεί και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πιθανόν σε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.

• Σε συμφωνία με τη Robe di Kappa για τα επόμενα δύο χρόνια ήλθε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τη Nike γιατί προχώρησαν σε μια πιο συμφέρουσα συνεργασία με την ιταλική εταιρεία, η οποία είχε ντύσει τους «πράσινους» και τη διετία 1993-95.

Συμβόλαιο με τη Robe di Kappa έχουν στην Ιταλία οι Νάπολι, Τορίνο και Σασουόλο, ενώ πρόσφατα συμφώνησε μαζί της και η Μονακό για την επόμενη χρονιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή