To ΒCA College υποστηρικτής του μεγαλύτερου συνεδρίου για τα Social Media

To ΒCA College υποστηρικτής του μεγαλύτερου συνεδρίου για τα Social Media

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει λεχθεί, με μεγάλη δόση αλήθειας, ότι τα social media έχουν πετύχει περισσότερα στην προσέγγιση των λαών όλου του κόσμου, απ’ ό,τι ο ΟΗΕ. Επιπλέον, είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για την επίτευξη επαγγελματικών στόχων, με μεγάλες προοπτικές.

Το “All Things Facebook & Instagram” επιστρέφει στις 21 & 22 Φεβρουαρίου (Conference & Workshops), ως καθιερωμένο πλέον συνέδριο, για να καταγράψει και να αναλύσει όλες τις τάσεις γύρω από το Marketing στο Facebook, το Instagram, το Messenger και το Whatsapp και να εκπαιδεύσει κάθε ενδιαφερόμενο σε θέματα δημιουργικότητας, αποτελεσματικότητας και στρατηγικής.

Το κολλέγιο BCA είναι υποστηρικτής του συνεδρίου "All Things Facebook & Instagram ‘19". Έχοντας ήδη μια σχέση με την τεχνολογία της Πληροφορικής που μετράει 50 σχεδόν χρόνια, το BCA πρωτοπορεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ενσωματώνοντας χρήσεις της πληροφoρικής και των social media στους θεματικούς του κύκλους σπουδών (marketing, hotel management, shipping, finance, business administration), ώστε οι απόφοιτοί του να διαθέτουν το σύνολο των “εργαλείων” που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να διακριθούν σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον που εξελίσσεται διαρκώς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή