Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Κουρμπέλης

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακριβά κινδυνεύει να πληρώσει ο Δημήτρης Κουρμπέλης τη συμμετοχή του στον αγώνα… πόλο του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για το Κύπελλο.

Ο 25χρονος διεθνής είχε πριν από το παιχνίδι ενοχλήσεις στο γόνατο και η απόφασή του να παίξει σε γήπεδο-πισίνα επιβάρυνε κατά πολύ την κατάστασή του, με συνέπεια να είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη. Είτε επιλέξει να κάνει αρθροσκόπηση για να καθαρίσει το γόνατό του από το λίπωμα που προκαλεί την ενόχληση είτε προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με συντηρητική αγωγή, θα χρειαστεί τουλάχιστον 15 με 20 ημέρες για να επανέλθει.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τα δύο παιχνίδια με τη Λαμία την ερχόμενη εβδομάδα για πρωτάθλημα – Κύπελλο και πολύ πιθανά τους αγώνες που ακολουθούν με Λάρισα στο ΟΑΚΑ και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το όνομα του Κουρμπέλη δεν είναι το μόνο στο ιατρικό δελτίο. Η ίωση που είχε θερίσει τους «πράσινους» την περασμένη εβδομάδα επανεμφανίσθηκε στο Κορωπί, με θύματα αρκετούς παίκτες και μέλη του προπονητικού τιμ. Πιο σοβαρά είναι ο Κουλιμπαλί, που παρέμεινε δεύτερη ημέρα νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο και οι συνεργάτες του Δώνη, Μάκης Αγγελίνας και Γρηγόρης Γεωργίτσας, οι οποίοι έμειναν κλινήρεις στο σπίτι τους. Οι Κολοβέτσιος και Κάτσε, που είχαν υψηλό πυρετό την Τετάρτη, έχασαν την πρωινή προπόνηση αλλά έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην απογευματινή. Ο Μακέντα γυμνάστηκε κανονικά το απόγευμα, ενώ οι Κουρμπέλης, Ινσούα, Πούγγουρας, Αποστολάκης έκαναν θεραπεία και ατομικό.

• Μετά τη συμφωνία με τον Κολοβέτσιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση και στον εκπρόσωπο του Ουσμάν Κουλιμπαλί, με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι. Ο αμυντικός από το Μάλι θέλει να παραμείνει, θέλει όμως μεγαλύτερη αύξηση και ζήτησε χρόνο για να το σκεφθεί. Οι πιθανότητες, πάντως, είναι υπέρ της παραμονής του.

• Ανακοινώθηκε και επισήμως ο δανεισμός του Χρήστου Κουντουριώτη στη σλοβακική Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε έως το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή