ΠΑΟΚ: Παρουσίασε Μίσιτς, ανανέωσε Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε Μίσιτς, ανανέωσε Πασχαλάκη

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Γίοσιπ Μίσιτς είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη χειμερινή περίοδο και αποκτάται ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με οψιόν αγοράς στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κροάτης μέσος ανακοινώθηκε χθες για 1,5 χρόνο και έρχεται για να καλύψει το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ. Με τα τωρινά δεδομένα υπάρχει σοβαρή περίπτωση απόκτησης και δεύτερου ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στον άξονα. Χθες, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την επέκταση του συμβολαίου του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μέχρι το 2022.

Ως προς την περίπτωση του επιθετικού, τα πράγματα είναι περίπλοκα αναφορικά με τον Πολωνό σέντερ φορ Κάρολ Σβιντέρσκι που ανήκει στη Γιαγκελόνια. Χθες το μεσημέρι έγινε γνωστό πως η Μίλαν βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Τζένοα για την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού Κρίστοφ Πιάτεκ, ενώ την ίδια ώρα η Τζένοα φαινόταν να έχει καταθέσει ισόποση πρόταση με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σβιντέρσκι. Μέχρι χθες, στον ΠΑΟΚ εκφραζόταν η βεβαιότητα πως η μεταγραφή του Πολωνού θα ολοκληρωνόταν κανονικά, ωστόσο η προοπτική που εμφανίζεται στον Σβιντέρσκι να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στην Τζένοα, κρατάει το θέμα ακόμη ανοικτό.

Στην υπόθεση του Αμρ Ουάρντα, ο ΠΑΟΚ επιθυμεί την παραχώρησή του στον Ατρόμητο, παίρνοντας πίσω τον Κώστα Γιαννούλη. Η επιστροφή του Γιαννούλη είναι ανεξάρτητη από την υπόθεση Ουάρντα και ο «Δικέφαλος του Βορρά», σε περίπτωση που ο Αιγύπτιος φέρει πρόταση από αγγλική ομάδα, θα πληρώσει ρήτρα ύψους 50.000 ευρώ στον Ατρόμητο για να πάρει πίσω τον ποδοσφαιριστή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή