Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• «Τα πιο ωραία λαϊκά» παρουσιάζει το «Αλσος» στο Πεδίον του Αρεως με τον Δημήτρη Μπάση σε τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου. Στις 9 μ.μ. Ευελπίδων 4.

• Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει τη «Συμφωνία της Αναστάσεως» του Γκούσταβ Μάλερ υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή και τη σύμπραξη της σοπράνο Αλεξάντρα Στάινερ και της μέτζο Λίλι Παασικίβι. Στις 8.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

• Ο μουσικός και συνθέτης Στέφανος Κορκολής έρχεται στο Half Note με τη Σοφία Μανουσάκη, στην παράσταση «Τα τραγούδια της ζωής μας». Εως 21/1. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 1.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Το μυθιστόρημα και οι προϋποθέσεις του» (εκδ. Νήσος) της Τζίνας Πολίτη στη «Στοά του Βιβλίου». Στις 7 μ.μ. Πεσμαζόγλου 5.

• Την παράσταση «Πάσχοντες εν τραγωδία» με σύνθεση σκηνών και χορικών αρχαίων ελληνικών τραγωδιών παρουσιάζουν οι απόφοιτοι της Αθηναϊκής Σκηνής Κάλβου – Καλαμπόκη. Στις 9 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη με συνεισφορά αγαθών για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13.

• Μια διαφορετική ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης στην έκθεση «Από την απαγορευμένη πόλη: αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong» από το «Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης» και το Greek Cultural Institute. Στις 6 μ.μ. Συνάντηση: Τριπόδων 23, Πλάκα.

• Η δεύτερη ατομική έκθεση του Γιώργου Παπαφίγκου γύρω από τη σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με τις νέες τεχνολογίες και το Διαδίκτυο εγκαινιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης Καππάτος. Στις 8 μ.μ. Αθηνάς 12, Μοναστηράκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή