Δ. Κρεμαστινός: Θα συνταχθώ με την άποψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Δ. Κρεμαστινός: Θα συνταχθώ με την άποψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα συνταχθώ με την άποψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θα συνταχθώ με την πλειοψηφία», δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ο κ. Κρεμαστινός, μιλώντας στο ραδιόφωνοΝews24/7, έκανε λόγο για «πολιτική αθλιότητα», σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε από τον έτερο βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για την άποψή του ότι «ο διάλογος είναι πιο εύκολος μεταξύ ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση του Π. Καμμένου», στην οποία επέμεινε.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός δήλωσε: «Λυπάμαι ιδιαιτέρως για την αντίδραση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου σε βάρος μου. Μου ζητούσαν να δηλώσω ότι δεν θα υπερψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ δεν είχα δηλώσει ότι θα την υπερψηφίσω» και τόνισε πως θα συνταχθεί με την άποψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. «Γιατί πρέπει να εμφανιζόμαστε συντεταγμένοι. Η συμφωνία των Πρεσπών έχει αναμφισβήτητα θετικά σημεία, αλλά και γκρίζες ζώνες», συνέχισε.

«Και, όσον αφορά το διάλογο ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, «πρέπει να γίνει σε επίπεδο αρχηγών, μετά σε επίπεδο κομματικό και ύστερα να ακολουθήσει, αν ακολουθήσει, η διαμόρφωση συγκλίσεων. Δεν έγινε ποτέ πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ σε εμάς, αν γινόταν μπορεί και να συνεργαζόμασταν στη βάση προγραμματικής συμφωνίας. Το κόμμα πρέπει να έχει κόκκινες γραμμές και με βάση αυτές να αποφασίσουμε για τις μετεκλογικές συνεργασίες. Πρέπει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη να βάλει νερό στο κρασί του για να υπάρξει κυβερνητική συνεργασία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή