Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμπληρώθηκε το διαγωνιστικό τμήμα του φετινού Φεστιβάλ Βερολίνου, το οποίο πλέον αριθμεί 17 ταινίες. Από τους τίτλους που προστέθηκαν χθες, πάντως, ο πιο ενδιαφέρων μοιάζει να είναι το, εκτός συναγωνισμού, «Farewell to the Night» του Γάλλου Αντρέ Τεσινέ, με τη μεγάλη Κατρίν Ντενέβ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπενθυμίζεται πως η φετινή Μπερλινάλε κάνει πρεμιέρα στις 7/2.

(…) Ετοιμοι να «γράψουν ιστορία» δηλώνουν οι Red Hot Chilly Peppers, οι οποίοι στις 15 Μαρτίου θα δώσουν συναυλία μπροστά στις πυραμίδες της Γκίζας. Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που ο αρχαιολογικός χώρος «υποδέχεται» αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αφού μόνο τη δεκαετία του 2000 δίπλα στα εμβληματικά μνημεία είχαν εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, η Σακίρα, η Κάιλι Μινόγκ, οι Scorpions και η Μαράια Κάρεϊ. Τα τελευταία χρόνια, όμως, οι ζωντανές εμφανίσεις έχουν περιοριστεί σημαντικά, καθώς η πολιτική αστάθεια που επικρατεί στην περιοχή και ο φόβος τρομοκρατικών επιθέσεων έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση του τουρισμού.

(…) Φόρο τιμής στον Κρις Κορνέλ απέτισαν το βράδυ της Τετάρτης στο Λος Αντζελες καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως οι Metallica, οι Foo Fighters και ο Ράιαν Ανταμς, δίνοντας μια μεγάλη συναυλία στη μνήμη του. Μεταξύ άλλων, η 14χρονη κόρη του πρόωρα χαμένου τραγουδιστή των Soundgarden, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2017, ερμήνευσε μια διασκευή του «Redemption song» μαζί με τον γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, Ζίγκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή