Ηττα στο διπλό για τη Σάκκαρη

Ηττα στο διπλό για τη Σάκκαρη

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη ρουτίνα των υποχρεώσεών της στο απλό έσπασε η Μαρία Σάκκαρη, παίζοντας στον 1ο γύρο του διπλού του αυστραλιανού Οπεν. Με συμπαίκτριά της την Πολίν Παρμεντιέ ηττήθηκαν από τις Κινέζες Ζιανγκ και Γιανγκ με 6-3, 6-4 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όπως και ο Τσιτσιπάς, επρόκειτο να αγωνιστούν τις πρώτες πρωινές ώρες στον 3ο γύρο του απλού.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να κερδίσει τον Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά με 6-3, 7-5, 6-4 και να προκριθεί στον 3ο γύρο του πρώτου γκραν σλαμ της χρονιάς. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Ντένις Σαποφάλοφ. Αντιθέτως, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ χρειάστηκε να μείνει στο κορτ για 3,5 ώρες προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ζέρεμι Σαρντί και να προκριθεί στους «32». Ο 21 ετών Γερμανός τενίστας πήρε τα δύο πρώτα σετ με 7-6 (5), 6-4, αλλά έχασε τα δύο επόμενα με 5-7, 6-7 (6). Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ ήταν αποτελεσματικότερος και το κέρδισε με 6-1. Στον 3ο γύρο, ο Ζβέρεφ θα παίξει με τον Αυστραλό Αλεξ Μπολτ, ο οποίος απέκλεισε, επίσης στα πέντε σετ, τον Ζιλ Σιμόν.

Στο ταμπλό των γυναικών, η Σερίνα Γουίλιαμς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πέρασε στους «32». Η 37χρονη Αμερικανίδα, η οποία είναι αήττητη φέτος σε πέντε αγώνες σε Περθ και Μελβούρνη, επιβλήθηκε της Γιουτζίν Μπουσάρ με 6-2, 6-2 σε 70 λεπτά. Αυτή ήταν η 83η νίκη της στη Μελβούρνη.

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την κατά 19 χρόνια μικρότερή της Νταϊάνα Γιαστρέμσκα, η οποία νίκησε την έμπειρη Ισπανίδα (Νο 23 του ταμπλό) Κάρλα Σουάρες Ναβάρο με 6-3, 3-6, 6-1. Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα χρειάστηκε να μείνει στο κορτ έως τις 03.12 το πρωί της Πέμπτης για να νικήσει την Τζοάνα Κόντα με 6-4, 6-7 (3), 7-5 και να περάσει στον 3ο γύρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή