Για βιασμό 19χρονης κατηγορείται ο προφυλακισμένος 20χρονος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Για βιασμό 19χρονης κατηγορείται ο προφυλακισμένος 20χρονος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Σημαντική εξέλιξη που έχει σχέση με την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπάλούδη, σημειώθηκε σήμερα ύστερα από τη σύλληψη εντός 23χρονου ΡΟΜΑ στο νησί της Ρόδου, που ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό για την δολοφονία της φοιτήτριας βίασαν από κοινού 19χρονη, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η εξέλιξη της υπόθεσης ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Δωδεκανήσου σήμερα και ήδη έχει συλληφθεί ο 23χρονος Ρομά, που ομολόγησε την πράξη του.

Οι δυο νεαροί κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη την 1η Δεκεμβρίου σε παραλιακή περιοχή της πόλης της Ρόδου και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο 23χρονος Ρομά προσήχθη στον Εισαγγελέα Ρόδου, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή» οι δύο κατηγορούμενοι βίασαν από κοινού 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες, στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου.

Η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη είχε δολοφονηθεί στην περιοχή Πεύκοι της Ρόδου στις 27 προς 28 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας,  όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018, όταν ο 23χρονος  Ρομά μαζί με την 19χρονη κοπέλα, βρίσκονταν μαζί με την παρέα τους στην περιοχή του Ευαγγελισμού, στο κέντρο της Ρόδου.

Εκεί ο 23χρονος,  μαζί με τον Αλβανό που γνωρίζονταν. πρότειναν στην 19χρονη να μεταβούν όλοι μαζί μια βόλτα για… να ακούσουν μουσική. Η βόλτα των τριών ατόμων κατέληξε στην περιοχή του Ενυδρείου, οπού οι δύο δράστες,  (σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 19χρονης και την ομολογία του 23χρονου) ανάγκασαν την κοπέλα σε συνουσία και σε άλλες ερωτικές πράξεις.

Η ίδια επιβεβαίωσε το γεγονός στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου με κατάθεσή της, όταν κλήθηκε να καταθέσει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Ροδιακή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή